2821
2789
خوب هستید عزیزم؟ مدام فکرم درگیرتون بود کاش میومدید از خودتون یه خبر میدادید بهمون

یکشنبه شب برخلاف میل قلبیم باهاش خداحافظی کردم که یهو پیام داد الان وسط اینهمه مشکلو گرفتاری این تصمیمو گرفتی یعنی منو واسه خوشی میخواستی حالا که وسط کلی مشکلم ولم میکنی منکه داشتم تلاشمو میکردم مادرمو راضی کنم تو آدم موندن نبودی و...خلاصه اینکه نتونستم رو حرفم بمونم چون دوسش دارم دلم اونجاست بهش گفتم پس بیا بریم پیش مشاور مشکلاتمونو بگیم گفت نمیام تو باید تاوان بدی که همچین تصمیمی گرفتی حالام باهام قهر فعلا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکشنبه شب برخلاف میل قلبیم باهاش خداحافظی کردم که یهو پیام داد الان وسط اینهمه مشکلو گرفتاری این تصم ...

نمیفهمی داره بازیت میده؟ کارش دستکاری روانیه

میخواد بهت القا کنه تو آدم بسازی نبودی درصورتی که تو با همه چیزش ساختی اون نتونست واسه رابطه کاری کنه

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

گفتن لوازم آرایشی

اما فروش نره هیچ کس لوازم آرایشی تاریخ گذشته ازت نمیخره .

می مونه رو دستت

اونایی که مشهورن راحتتر میفروشن . اما شما تازه خواهی بود و مشتری کم .

لیزر که من خودمم نمیرم دورو بریام کل فامیلام فقط دو نفر میرن لیزر. اونا هم گفتن راضی نبودن از لیزر .

مغازه ای بزن که تاریخ گذشته و از ند افتاده و پسماند و..... نداشته باشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکشنبه شب برخلاف میل قلبیم باهاش خداحافظی کردم که یهو پیام داد الان وسط اینهمه مشکلو گرفتاری این تصم ...

اما دوست عزیزم اون آقا داره شما رو دستکاری روانی میکنه

بهت این حسو میده که اگه بمونی بالاخره باهات ازدواج میکنه یعنی درواقع به این ترفند و دلخوشکنک میخواد نگهت داره تو رابطه ای که واسه اون نفعه ولی واسه تو سراسر ضرر

سعی کن به خودت بقبولونی که با این آقا آینده ای نداری بخوای باهاش ادامه بدی نهایتا همینطوری باید بلاتکلیف توی زندگیش بمونی ایشون نه باهات ازدواج میکنه نه میذاره تو ازدواج کنی و مادر شدن رو تجربه کنی

این وسط تو عزیزم فقط داری هزینه میدی اون آقا هیچ هزینه ای نمیده

امیدوارم با خودت عمیق بشینی فکر کنی ببینی چند چندی و یه تصمیم نهایی بگیری برا خودت و زندگیت

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.