2777
2789
عنوان

رمز اپ استور گوشيم😰

93 بازدید | 13 پست

من دوسه سال پيش بردم تعمير موبايل واسم رمزي گذاشت كه راحت بتونم از اپ أستور هرچي ميخام دانلود كنم حالا ميخاستم فيلترشكن واسه تلگرامم دان كنم ميگه رمز اشتباه هست من اصن رمزمو عوض نكردم بنظرتون بابد چيكار كنم گوشيم أيفون ٦پلاس هستش 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حروف کوچک و بزرگ دقت کن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

منم میتونم هربرنامه تازه ای رو دان کنم ولی وقتی میخام برنامه های توکوشیو اپدیت کنم رمزمیخاد میزنم کاهی میگه اشتباهه مال منم ۶پلاسه😕

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

[QUOTE=60441233]به حروف کوچک و بزرگ دقت کن [/QUOTE]

دقيق زدمش باز ميگه اشتباهه خيلي عجيبه برام من عوض نكردم حالا بايد جيكار كنم ميشه رمز رو عوض كرد؟ 

منم میتونم هربرنامه تازه ای رو دان کنم ولی وقتی میخام برنامه های توکوشیو اپدیت کنم رمزمیخاد میزنم کا ...

اره رمز رو بلد باشي راحت ميشه هربرنامه اي رو دان كني

اره رمز رو بلد باشي راحت ميشه هربرنامه اي رو دان كني

خب مشکل اینجاست که برا دان کردن رمز نمیخادبراپدیت میخاد میزنم میگه اشتباهه درحالی که همون مزهمیشگیمه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
[QUOTE= 60441233 ]به حروف کوچک و بزرگ دقت کن [/QUOTE] دقيق زدمش باز ميگه اشتباهه خيلي عجيبه بر ...

به راحتی.  تو سایت اپل ایدی ک بری راحت میتونی عوضش کنی البته اگه ببری بیرون بهتره چون خودتم اپل ایدیتو نساختی ممکنه درست متوجه نشی باید چکار کنی. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

[QUOTE=60441557]به راحتی.  تو سایت اپل ایدی ک بری راحت میتونی عوضش کنی البته اگه ببری بیرون بهتره چون خودتم اپل ...[/QUOTE]اره افرين من خودم زياد سر درنميارم بيشتر بخاطر تلگرا  م چون شهرزادو دان ميكردم حالا از قسمت يازده نديدمش خيلي اعصابم خرابه باشه پس بايد ببرم درستش كنن ممنون عزيزم 

خب مشکل اینجاست که برا دان کردن رمز نمیخادبراپدیت میخاد میزنم میگه اشتباهه درحالی که همون مزهمیشگیمه

من برعكس واسه دان برنامه جديد رمز ميخاد