elenparv مدیر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1730 عنوان پشت رونم توده هست خواهش میکنم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست داشتم لباسمو عوض میکردم متوجه یه توده پشت رون پام شدم گرده ولی پخشه داخلش سفته زیاد برامده نیست ولی سفته سفته کسی میدونه چیه سرطان نباشه خیلی میترسم دکتر چی برم توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو** 1397/03/09 | 02:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenparv مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1730 ینی ی تیکه چربیه مرغه ،،چیزه خاصی نیس ،،تو بدنه مرغ یا کله پاچه دوشو هست ک من حتما قبلنا خوردم از تو ... درد نداره ولی احساس میکنم یه کوچولو بی حس ماننده میترسم😢😢😢😢 توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
آناهیتا96 عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 2221 خدا کنه اینطور باشه دارم سکته میکنم نگران نباش عزیزم به نظر من چیز خاصی نیست به قول دوستمون باید ببینی درد داره یا بزرگتر میشه هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد
elenparv مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1730 نگران نباش عزیزم به نظر من چیز خاصی نیست به قول دوستمون باید ببینی درد داره یا بزرگتر میشه بزرگه، امروز فهمیدم روی پشت رونم تواینه معلومه ولی نوک تیز نزده بیرون شکلش گرده برامده هست ولی حالت برامدگیش پخشه نوک تیز نیست توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
آناهیتا96 عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 2221 بزرگ امروز فهمیدم روی پشت رونم تواینه معلومه ولی نوک تیز نزده بیرون شکلش کرده برامده هست ولی حالت بر ... منظورم اینه ببینی به مرور زمان بزرگتر میشه یا دردناک میشه،برو دکتر تا خیالت راحت شه انشالله به احتمال زیاد همونطور که گفتم توده چربی هست. هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد
rahasaadat عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 3243 درد نداره ولی احساس میکنم یه کوچولو بی حس ماننده میترسم😢😢😢😢 پس خدارو شکر هیچی نیس ،،منم همینطوره حاالا بازتو یکی داری من دوتا هس فقط برا محکم کاری نشونه ک متخصصه پوستم بده ک کاملا خیالت راحت باشه
elenparv مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1730 منظورم اینه ببینی به مرور زمان بزرگتر میشه یا دردناک میشه، برو دکتر تا خیالت راحت شه انشالله به ا ح ... ممنون دوست عزیزم بابت راهنمایی وهمدلیت توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
elenparv مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1730 پس خدارو شکر هیچی نیس ،،منم همینطوره حاالا بازتو یکی داری من دوتا هس فقط برا محکم کاری نشونه ک متخصص ... خیلی ممنون عزیزم برام دعا کن توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
آناهیتا96 عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 2221 ممنون دوست عزیزم بابت راهنمایی وهمدلیت خواهش میکنم عزیزم اصلا نگران نباش🌹 هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد
rahasaadat عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 3243 خیلی ممنون عزیزم برام دعا کن خواهش میکنم ،،ناراحت نباش ،،حتما