2777
2789
عنوان

کیا با قد تقریبا کوتاه و وزن 80 باردار شدن یا الان هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 61 پست

من قدم ۱۵۸ یا ۱۶۰ یادم نیس

وزنم تو ماهای اخر بارداری ۸۳ هم رسید

بچم ۳۶۰۰ بود 

توی بارداریم خیلی ویار داشتم ولی ربطی به قد و وزنم نداشت .سزارین شدم بعدشم اصلا خداروشکر مشکلی برام پیش نیومد الانم بعد از ۱۸ ماه که از بارداریم میگذره ۶۴ کیلو شدم😍

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
وای خدا میشه مشکلاتشو بهم بگی عزیزم

این که خیلی سخت نفس میکشید و اصلا نمیتونست بخوابه انقد که وزنش زیاد بود 

بعد زایمانم بدنش دو برابر باد کرد که دیگه افتضاح شده بود و نمیتونست از جاش تکون بخوره 

بخیه هاش جوش نمیخورد 

خودش میگفت دکتر میگه به خاطر چاقیه

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول لاغرکن بعد باردارشو.توبارداری بین ۱۳تا۱۷کیلو تویه قل و۱۸تا۲۲کیلو تودوقلویی زیاد می‌کنی من۶۰بودم.قد۱۶۴ماه اخروزنم۸۵کیلو بود.راه میرفتم نفسم می‌گرفت.ازمن می‌شنوی فعلا بچه نیارخیلی بچه دار شدن اعصاب میخاد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
منم هی وزنم میره بین 78 و 80

سه چهارکیلولاغرکنی هم خوبه البته اگه ویارشدیدبگیری وزنت میادپایین من چندماه اول بارداری شش کیلولاغرشدم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم هی وزنم میره بین 78 و 80

اراده کن.بگو دوماهه میشم ۶۰بزار بترداریت آسون باشع

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اول لاغرکن بعد باردارشو.توبارداری بین ۱۳تا۱۷کیلو تویه قل و۱۸تا۲۲کیلو تودوقلویی زیاد می‌کنی من۶۰بودم. ...

چاقی رون و باس.ن دارم وگرنه اصلا شکم ندارم ..سنمون داره میره بالا هم خودمون دوست داریم هم اطرافیان ولی حال لاغر شدن نذارم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
152

شما میتونی تو بارداری مراقب وزنت باشی بالا نره فقط بچه وزن بگیره من خودم ۸۲ کیلو بودم باردار شدم ولی فقط بچم رشد میکرد انقد استرس داشتم وزنم کم شد ینی وقت زایمانم فقط ۸۵ کیلو بودم بچمم نزدیک ۴کیلو بود ک سزارین شدم 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

من قدم ۱۵۸ یا ۱۶۰ یادم نیس وزنم تو ماهای اخر بارداری ۸۳ هم رسید بچم ۳۶۰۰ بود  توی بارداریم خ ...

ای جانم چ خوب تنتون سلامت

چاقی رون و باس.ن دارم وگرنه اصلا شکم ندارم ..سنمون داره میره بالا هم خودمون دوست داریم هم اطرافیان و ...

پس بیارولی لاغرکن بعدش خیلی سخته یه ۳۰۰تومنم هزینه کن برای بارداریت رژیم مناسب ازدکترتغذیه بگیرکه خیلی اضافه نکنید.توبارداری روزی حداقل نیم ساعت پیاده‌روی کن.اینجوری زایمانتم راحت ترمیشه

شما میتونی تو بارداری مراقب وزنت باشی بالا نره فقط بچه وزن بگیره من خودم ۸۲ کیلو بودم باردار شدم ولی ...

وای چ خوب...من اصلا شکمو نیستم ولی ارثی هممون چاقیم ..

پس بیارولی لاغرکن بعدش خیلی سخته یه ۳۰۰تومنم هزینه کن برای بارداریت رژیم مناسب ازدکترتغذیه بگیرکه خی ...

حتما ممنون عزیزم