2777
2789

حمید صفت ، خواننده معروف و محبوب رَپ که به جرم قتل عمد ناپدری اش در زندان بود ساعاتی قبل با قرار وثیقه از زندان رجایی شهر آزاد شد.

وکیل مدافع حمید صفت با گفتن این خبر گفت که حمید ساعاتی پیش از زندان رجایی شهر آزاد شد و با او تماس هم برقرار کرده است.

وکیل مدافع حمید صفت که قاضی سابق ویژه قتل هم بوده در پاسخ به این پرسش که آیا بحث قصاص حمید کنسل شده یا نه؟ پاسخ داد :
این موضوع تصمیمش با دادگاه است اما با توجه به نظر پزشکی قانونی قاعدتا باید موضوع قصاص منتفی شده باشد.

نورالله عزیز محمدی گفت: از نظر ما اتهام حمید صفت قتل شبه عمد است

اصغر قاسمی وکیلِ دیگر حمید صفت قبلا اعلام کرده کمیسیون ۷ نفره پزشکی قانونی
پنجاه درصد علت مرگ ناپدری او را بیماریش اعلام کرده‌ و بر این اساس قرار بازداشت حمید
با موافقت دادگاه به قرار وثیقه تبدیل شده است.

میزان وثیقه حمید صفت ۶۰۰ میلیون تومان است 

پیش از این اولیای دم پرونده مرگ ناپدری  گفته بودند که در صورتی که حمیدرضا صفت حقیقت را بگوید، درباره بخشش او تصمیم می گیرند.
آنها از مادر حمید  نیزز شکایت کرده بودند.

حمید صفت ۲۴ مرداد سال گذشته درجریان درگیری با همسر مادرش در خانه ، منجر به مرگ او شد.

صفت در تحقیقات گفته بود، وقتی که متوجه دعوا میان مادرش و شوهرش رخ داده برای ترساندن ناپدری به خانه رفت که با پیرمرد درگیر شده و منجر به مرگ پیرمرد شده است.

صفت به قاضی پرونده گفت:
من با ناپدری ام رابطه خوب داشتم، ولی او با مادرم بد رفتاری می کرد.
آن زمانی که فهمیدم بازهم با مادرم دعوا کرده و کتکش زده، ناراحت شدم و برای
ترساندنش به منزل آنها رفتم که بین ما هم درگیری رخ داد و نفهمیدم چطور شد که ناپدری ام حالش خراب شده و وقتی به بیمارستان رفت بعد از سه روز درگذشت.....
صفت همچنین گفت :
من نمی خواستم او بمیرد. بسیار هم پشیمانم و فقط می خواستم بترسد.
از بچه های ناپدری ام می خواهم که شرایط مرا درک کنند.
من یک پسر هستم و وقتی که فهمیدم مادرم را کتک زده، خیلی ناراحت شدم.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خواننده رپ دیروز از زندان آزاد شد و به زودی در ماه عسل حاضر می شود.

با هماهنگی هایی که بین احسان علیخانی ،تهیه کننده و مجری برنامه ماه عسل  و سازمان زندان های کشور انجام شده است ،او پس از آزاد شدن به شرط وثیقه ۶۰۰ میلیونی؛ در صورتی که مسئولان صدا و سیما تایید کنند به زودی درماه عسل حضور خواهد یافت و به سوالات احسان علیخانی جواب خواهد داد.
حالا باید ببینیم که آیا مسئولان صدا و سیما برای حضور یک متهم به قتل در برنامه ای تلویزیونی نظر مثبتی دارند یا خیر  .

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

متهم به قتلش به کنار ایشون خواننده سبک رپ هستش و خیلی بعید میدونم صداسیما اجازه بده...

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.