2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریتین من اومده روی ۵  ۷ سال درگیرم و دائم قرص میخورم  الان دکتر تزریق آهن تجویز کرده

عزیزم علت خاصی داره این افت ذخیره آهن؟! مثلا خانم برادر من بعلت مشکلات زنان دائما خونریزی داشت و شدید که مجبور شد رحمشو دربیاره

تجویز گیاهی براش مفید بود

سیاه دونه و شیره انگور و شیره توت خونساز هست، مخصوصا سیاه دونه

Easy iron  بگیر باعث میشه خیلی سریع هموگلوبینت نرمال بشه.. این خیلی خوب جواب میده

ویتامین ث هم زیاد بخور که برای جذب آهن لازمه

عزیزم علت خاصی داره این افت ذخیره آهن؟! مثلا خانم برادر من بعلت مشکلات زنان دائما خونریزی داشت و شدی ...

من هموگلوبین ام حد مجاز فقط فریتین خونم پایین 

تمام ازمایش ها رو انجام دادم دفع اهن ندارم 

فقط جذب ندارم

نه بابا بزرگ اش نكن من بيشتر از ٧ بار تزريق كردم اسونه بعدش خوب خوب ميشي چه دكتري برات نوشته ؟ دا ...

جدا ۷ بار 

اخه من چون هموگلوبینم خوبه میگن یکم خطر داره 

دکتر زنانم گفت باید تزریق بکنم 

البته ۶ ماه پیش دکتر خون هم رفتم گفت اگر تا ۶ ماه با خوردن روزی ۳ تا قرص به ۱۰ برسه تزریق نکن که الان بعد ۶ ماه فریتین خونم ۵ شده 

جدا ۷ بار  اخه من چون هموگلوبینم خوبه میگن یکم خطر داره  دکتر زنانم گفت باید تزریق بکنم& ...

من نظرم اینه که یکماه دیگه هم صبر کن

شما روزی یک قاشق سیاه دونه بخور

شیره توت و خرما هم بخور

ایزی آیرون هم بخور

ی آزمایش بده و اگر بالا نیومده بود تزریق کن

[QUOTE=60423924]اطلاعات میخوام که تزریقش چجوریه  حتما گفتن تو بیمارستان باید تزریق بشه لطفا اگر اطلاعات دارید ...[/QUOTE]

سلام ميتونين واسه تزريقش به كلينيك طب اورژانس در مشهد خيابان ابن سينا ٧مراجعه كنين زير نظر متخصص طب اورژانس