2777
2789
عنوان

خوردن بادمجان خام و لیمو در بارداری

1120 بازدید | 24 پست

خانما ایا مضره؟

هفته های اولم

خیلیم قبلش خورشت بادمجون خوردم

عاشق بادمجونم

الان چندجاخونوم ک بچه سیاه میشه و مشکل ساز

الان نگرانم

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندجا سرچ گردم نوشته بود

ما البته بادمجون خام با لیمو هم میخوریم

ولی کلا بادمجون دوس دارم

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
وا ،چه ربطی داره آخه مگه بادمجون ژن و وراثت انتقال میده  چه چیزا

بخاطر اینکه سودا داره میگن

مامانمم گفت نخور اصلا ولی ازمادربزرگم‌ک پرسیدم گفت مشکلی نداره

ادم‌نمیدونه چی بخوره چی نخوره

اینم ماهای اولم‌نگران شدم

بادمجون خام با لیمو خوشمزه میشه؟؟؟یعنی امتحان کنم؟ بادمجون خام یجوری نیست؟

نه

خیلیم خوشمزه س

فقط پوستشو باید جداکنی

مغزشو بخور

ما بهش میگیم کبک بی پال و پز

نه خیلیم خوشمزه س فقط پوستشو باید جداکنی مغزشو بخور ما بهش میگیم کبک بی پال و پز

پرگااااام خوردیم با شوهرم وای یه حالی داد که نگو از اون چیزاس که طعمش خاصه

اللهم عجل لولیک الفرج.میشه برای مامان شدن منم یه صلوات بفرستین🌹
پرگااااام خوردیم با شوهرم وای یه حالی داد که نگو از اون چیزاس که طعمش خاصه

دوس داشتید؟

شهرما معروفه

ب عنوان عصرونه میخوریم