2777
2789

خانومای با سلیقه وباتجربه تو خونه داری لطفا کمکم کنید.میخوام اشپزخونمو کابینت بزنم میشه بگین بجز رنگ ومدل کابینت باید حواسم به چی باشه

پایه های بلند بزن زیرش راحت دستمال بکشی ..اگرم قدبلندی کابینتتو بلند بسازن 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینک روکار باشه نه توکار   چون توکار  بعد مدتی باعث خرابی کابینت میشه

برای کابینت پایه  بزنن از زمین  فاصله داشته باشه  اما یک  لایه قابل برداشت از جنس خود کابینت جلوی پایه ها بزنن که هروقت خواستید کف اشپزخونه رو بشورید راحت  باشید

جاسیب زمینی پیاز  تو کار هم واستون  درست کنن

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
وای چه مسئله مهمی.دستت درد نکنه

من کابینت کوتاه مهره هام میشکنه قد کابینتای زمینیم یک متره 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
مگه داریم اینجوری؟

اره  خونه بابام   یه  لایه چوب  سرتاسری جلو کابینت رو پوشونده  که  زیر کابینت دیده نشه  موقع  شستشو  برداشته میشه 

من کابینت کوتاه مهره هام میشکنه قد کابینتای زمینیم یک متره 

من  جایی که کابینت ها قرار میگیره  زیرش  برامده است   کابینت هم روی اونا زده شده  اینقدر خوبه   قد بلند اصلا لازم نیست خم  بشم   لباسام هم خیس نمیشه

بنظرت به کابینت ساز بگم متوجه میشه یا باید یه عکسی چیزی پیدا کنم نشونش بدم

بهش بگو  جلوی پایه ها  یه لایه  سرتاسری  چوب  بذار  که قابل برداشت باشه  میخوام زیر کابینت  دیده نشه  متوجه میشن