2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من امروز داشتم در موردش میخوندم موندم راسته یا نه🤦🏻‍♀️خیلی منتظرم

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾
واااااااااقعا😍😍😍😍😍 قبل موعدت زدی یا بعد موعدت  چطور  کی میشه واسم توصیح بدی خدا خی ...

قبل از موعدم زدم همیشه میزدم اما اینبار خیلی کف کرد وگازش اذیتم کرد بعد از چند دقیقه خوابید کف سفید داشت دویه سانت بالا اومد دوروز بعد موعدمم بی بی چک مثبت شد گلم

قبل از موعدم زدم همیشه میزدم اما اینبار خیلی کف کرد وگازش اذیتم کرد بعد از چند دقیقه خوابید کف سفید ...

قربونت برم .

مال منم دقیییییقا اینجوری شد 

زیاد حباب زد و کفش اومد بالا اما خب اذیتم نکرد 

الانم ک یک ربع میگذره هنوزم یکی دو سانت کف رو اون ظرفه مونده و حباب ها بی حرکتن.

من ۱۰موعدمه

میترسم بی بی بزنم

بنظرت این آز جواب داده 

بیبی چک هم جواب میده؟

قربونت برم . مال منم دقیییییقا اینجوری شد  زیاد حباب زد و کفش اومد بالا اما خب اذیتم نکرد&nbs ...

مبارکه گلم ان شاالله که ۱۰۰درصد مثبته من بی بی رو دوروز بعد موعد زدم البته دل درد پری هم داشتم ولی سریع مثبت شد وفرداش آز دادم اونم تیترش بالا بود به نظرم برا بی بی صبر کن همونموقع بزن خیالت راحت تر شه

میگن بیبی چک الان جواب نمیده من ۱۰موعدمه بنظرتون برم بخرم؟

منم ۱۱موعدمه.علایمی ندارم.

اگ علایم داری اره بخر.انشاالله خیره.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!