2789
عنوان

حق با منه یا همسرم

924 بازدید | 11 پست

ببینید من مشکل دارم یا شوهرم.. شوهرم جای دیگه خوب خرج میکنه مثلا برا دکتر مادرش ۲۰ میلیون داد ..اما من بهش گفتم برام دو تا ورق زینک خارجی بگیر. خارجی که نگرفت هیچ یدونه ورق ایرانی خرید گفتم چرا دوتا نخریدی گف گرونه..هی بهم میگه تو قانع نیسی ولخرجی..نمیگم پولداریم اما متوسطیم دستمون به دهنمون میرسه یکسالم نشده عروسی کردیم.یا گوشت نداریم میگه تو زیاد گوشت مصرف میکنی گوشت نمیخره .درصورتی که من گوشت خور نیستم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی زوده بخواد این رفتارارو بکنه و غیر منطقی اعصابم خورد شد

من از اونجا که لجبازم بهت پیشنهاد کاری نمیدم میترسم بگم بدتر بشه شوهرت کار دستت بدم

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

عیب نداره گوشت درست نکن ، اونقدر درست نکن که دلیلشو ازت بپرسه ، بعد بگو خودت گفتی مصرف زیاده

پیشش هم نخواب اگه گله کرد بگو مصرفت زیاده

اگر ایران به جز ویران سرا نیست ... من این ویران سرا را دوست دارم ...🇮🇷وطن یعنی سرای ترک تا پارس ،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🌊🌴

خیلی زوده بخواد این رفتارارو بکنه و غیر منطقی اعصابم خورد شدمن از اونجا که لجبازم بهت پیشنهاد کاری ن ...

خیلی حالم بده همش دعوا داریم..من نمیگم من خوبم اما دیک نمیتونم تحملش کنم..مثلا هی بهش میگفتم پول بده من دو تا النگو بخرم میگف نه گرونه ندارم پول میخام .بعد باورت میشه دو برابر پولی که من میخاستم رفت طلا آب شده خرید..اما حداقل نکرد ۱۰۰ میلیونشو بده یدونه النگو برامن

بگو چرا از من حساب میکشی🤨 بگو از این لحن حرف زدنش خوشت نمیاد و براش توضیح بده که اینا هزینه های نرم ...

هربار توضیح دادم با مهربونی با داد و بیداد ..ذاتش همینه متاسفانه...مثلا تا بهش میگم فلان چیزو بخر میگ مگ خونه بابات اینو داشتید...اوایل عروسیمون بهش گفتم برا خونه لوستر بخر .میگف مگ خونه بابات لوستر داشتی که از من توقع لوستر داری..یا میگه خونه بابات مگ رو تخت میخابیدی که من برات تخت بخرم

خیلی زوده بخواد این رفتارارو بکنه و غیر منطقی اعصابم خورد شدمن از اونجا که لجبازم بهت پیشنهاد کاری ن ...

منم لجبازم..ولی اون دیگ بدتر از منه..مثلا اینا عادت دارن هروقت برن خونه فامیلاشون حتما باید شیرینی بگیرن اونم خامه ای که گرونه..چندوقت پیش رفتیم خونه خاله اش ۶۵۰ داد شیرینی..بعد چندوقت بعدش بهش گفتم یکم زیتون بگیر هوس کردم.گرف آورد بعد گف اینو خریدم ۳۰۰ تومن دیگ هوس زیتون نکنیا

منم لجبازم..ولی اون دیگ بدتر از منه..مثلا اینا عادت دارن هروقت برن خونه فامیلاشون حتما باید شیرینی ب ...

وا بخدا باهات دشمنی داره بپرس مشکلت چیه فقط من خواسته هام گرونه بقیه مشکلی نداره ؟

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

هربار توضیح دادم با مهربونی با داد و بیداد ..ذاتش همینه متاسفانه...مثلا تا بهش میگم فلان چیزو بخر می ...

هر وقت این حرف رو که مگه خونه بابات داشتی زد. بگو خونه بابام خدمات .... نمیدم. اینهمه کار خونه نمیکردم. حرفهای بی ربط که خانواده شوهر میزنن تحمل نمیکردم. بدترین جرم مرد خیانتکار بودن و بعد خسیس بودن هست. زنی که خرج نداره ارج نداره. هرکز بچه دار نشو. هزینه دکتر و پوشک و همه چیز بزیاده و آدم خسیس انقور برا هزینه ها سرت غر میزنه که دق کنی. شوهرت پولداره ولی کاملا خسیسه.