2821
2789
عنوان

دخترااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 35 پست

خود من دارم ولی رنگی نیس به نظرم دخترای روستا خیلی زیبان منظورم این نیس شهری ها زشتن ها نه ولی اینا زیادی زیبا هستنبی خیال😁🤧

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

شاعر میفرماید

. غلام چشم آن ترکم که در خواب خوش مستی نگارین گلشنش روی است و مشکین سایبان ابرو.

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب معلومه دیگه کرد و ترکا اینجورین

ما چند مدل ترک داریم تورک های قرقیز یاقوت تورکمن ازبک اینا عموما شبیه چینی ها هستن دسته ی دوم شبیه ایرانی ها هستن ک چشم درستن منظورتون کدومه ؟

دقیقاااا بعد جالبه اکثرا بختیاریا چشم رنگین چشم و ابروشون خیلی خوشگلههههلر بختیارین نگا چ خوشگله چشم ...

بلععع بیشتر لرررر بختیاری ها بور قشنگن سفید این عکس ها از دخترای عشایری ک زیر چادر زندگی می کنند گذاشتین

ک عشایری ها هم خیلی خوشگل بورن اینا ک عشایری هستن زحمت زیاد کشیدن بخاطر همین زیادتو آفتاب سوخته شده پوستشون و نظیر ندارن اصن تو طایفه های لر و بختیاری زشت پیدا نمیشه 👌

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

بلععع بیشتر لرررر بختیاری ها بور قشنگن سفید این عکس ها از دخترای عشایری ک زیر چادر زندگی می کنند گذا ...

درسته خیلی زیبان و تنها قوم تو ایران هستند که ژنشون حفظ شده چون توی کوهستان عمدتا زندگی میکردن الانم همین طور