2821
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 46 پست
مبارکه عزیزم ✨علائمت چی بود؟

مرسی عزیزم

دل درد کپی پریودی

از سه روز پیش سینه هام شروع کردن به درد کردن ولی زیاد سفت نشدن و بازم مثل همون زمان پریودی درد میکرد

خارش پوست بدنم مخصوصا سمت سینه هام و شکمم

و از ده روز پیش به شدت پر اشتها شدم و مایعات خیلی میخوردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرررسی گام♥️😍۲۳ عزیزم

ای خدااا پس مامان کوچولویی که 😍😍 منم ۲۴ سالمه

خدایاااا💚 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تووکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

مبارکه عزیزم میشه علائمت رو بگی؟؟؟

مرسی عزیزم

دل شبیه پریودی ولی یکم شدید تر بود

خارش پوستم مخصوصا سمت سینه هام و شکمم

از ده روز پیش در اشتها شدم و مایعات زیاد میخوردم

و مثل همیشه که پریود میشدم از سه روز قبل سینه هام اومدن درد ولی زیاد سفت نشدن دردشون هم مثل قبل بود

سلام عزیزم مبارکه علائمم داشتی؟

سلام عزیزم مرسی ❤️

من همیشه علائم PMS و از یک هفته قبل پری داشتم (درد سینه، تغییر خلق و خو، میل به شیرینی و...)

ولی ایندفعه برعکس خیلی دیر علائمم شروع شد یعنی یکی دو روز مونده به پری شروع شد که بعدش لکه و ... دیدم گفتم حتما پری شدم و خیلی هم ناراحت بودم که من سیکلام منظم بود چرا یهو پری زود شد چرا لک شد چرا ...

که به موعدم رسیدم دیدم نه هنو خون پری و ندیدم و همچنان لکه هست به پیشنهاد هوش مصنوعی 😬 فرداش بی بی چک زدم مثبت شد

دیروزم بتام مثبت شد خداروشکر

ولی فکر میکنم اون لکه ها که میدیدم لک لانه گزینی بوده

و چون بعد از لانه گزینی تازه علائم شروع میشه برا همین من علائمم دیر شد و الان هی بیشتر میشه علائمم

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
سلام عزیزم مرسی ❤️من همیشه علائم PMS و از یک هفته قبل پری داشتم (درد سینه، تغییر خلق و خو، میل به شی ...

خدارررروشکر عزیزم✨❤️

فقط یسوال داشتم اگه وقت داشتی جواب بده عزیزم

بعد تخمک گذاریت بازم ترشح داشتیم ؟اگه داشتین مقدارش و رنگشو و اینکه چند روز ادامه داشت بهم بگید ممنون میشم

چون نمیدونم باید بعدش ترشح باشه یانه که علامت بارداری باشه؟!

یا شایدم هر بدنی فرق می کنه ....

خدارررروشکر عزیزم✨❤️فقط یسوال داشتم اگه وقت داشتی جواب بده عزیزم بعد تخمک گذاریت بازم ترشح داشتیم ؟ا ...

❤️❤️

اره داشتم مقدارش که خب کمتر شده بود نسبت به تخمک گذاری

ولی مثلا من ماهای قبل بعد از تخمک گذاریم یا دیگه خییلیی ترشحاتم کم شده بود یا دیگه یه حالت چسبنده و غلیظ طور میشد (رو دستمال که میموند یه سبز کمرنگ اینا بود، عفونتم نداشتم)

ولی ایندفعه ای همون حالت رقیق و داشت فقط مقدارش کمتر از تخمک گذاری بود (یه حالتی شبیه ترشحات ۲,۳ روز قبل تخمک گذاری...که تازه میخواد زیاد بشه)

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
به شب بیداری گریه های بی امان کولیک و رفلاکس سلام کن 🥰😁اما تمامش فدای یه تار موی اون کوچولوهای ش ...

گلم خدا نی نی تو حفظ کنه چندتا سوال دارم چون استرس زیاد دارم

تهوع کی تموم میشه یا کم میشه چیکارکنم کم بشه

بارداری زود میگذره ؟

طبیعی یاسزارین تجربه تون رومیگید و بیمارستان خصوصی یادولتی

بعد سز چقد میگذره خوب بشیم

پونه میتونم بخورم ؟

ممنونم گلم

گلم خدا نی نی تو حفظ کنه چندتا سوال دارم چون استرس زیاد دارمتهوع کی تموم میشه یا کم میشه چیکارکنم کم ...

سلام عزیزم ممنون.مببارکت باشه.تهوع تو هر کس یه جوره ولی عموما تا ماه ۳و ۴ تمومه. من تا ماه ۳ داشتم.ولی دوستم ۹ماه تهوع داشت و هرشب زیر سرم بود. بیسکوییت نون خشک سیرابی خیلی کمک میکنه به تهوع. معده ات اصلا خالی نمونه تایم طولانی همینطور ریز ریز هر یه ساعت یه جیزی بخور. سیرابی عالییییه برات تهوع.بارداری که بستگی داره اگه مشکلی نداشته باشی خب آره زودتر میگذره .ولی از ماه ۶ به بعد که سنگین میشی خیلی سخت و دیر میگذره. من سزارین کردم اصلا تحمل درد طبیعی نداشتم و ندادم. بیمارستان

خصوصی صد در صدد. من راستش بعد سزارین خیلی درد داشتم و دیرتر هم راه افتادم ولی بازم برگردم عقب سزارین میکنم. درمورد پونه ام سعی کن چیزای گیاهی نخوری مخصوصا اکه اوایل بارداری هستی. من پونه خوندم یه بار خوب نیست .ریسک نکن نخور