2789
چطوریییییتو گروه روبیکا تو هستی دیگه هی بهت میگم بیا غیبت کنیم؟؟؟🤣🤣

فدات گلم خوبم عه نه من نیستم کدوم گروه وای با کی اشتبا گرفتی 😅

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایییی عبضیا

واقعیت گفتم دیگه

دلم واس اون واقعیت گفتن های تو تنگ شده بهم یهویی از خودم میگی🤣🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ن کدوم

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=18193832&slug=دخترا-بیاین-افشاگری&postId=414656283

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

فدات گلم خوبم عه نه من نیستم کدوم گروه وای با کی اشتبا گرفتی 😅

عه من همش فکر میکردم کاربری توعه

حدیثو میگم

کم میاد ولی میاد یه غیبتی میکنیم تا یکماه پر میشم🤣🤣🤣

خوووبم قربونت برم. سایت واسم باز نمیشد از همتون بیخبر مونده بودم، مرررسی جانا هم خوبه فداتشم😍🥰🫂

زنده باشی خدا حفظش کنه اره ی وضعی بوداا کلن نمیومدم منم

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

اره خداییش می می ها خودش سرجاش نیس اینا رو اشتباهی گزاشتن براش 🤧🤧🤣

دقیقا اینا برای منه اشتباهی گذاشتن واسه افسون🤣🤣🤣🤣🤣

نه از سرم میوفتی نه از چشمانم کجای دلم نشسته ای که جایت این قدر امن است

ننه علی رو نشستی خخخ

وای افسون وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣