2789
بچها تو این عکس هر کی منو پیدا کرد گفت کدوم منم جایزه میبرمش پیوی خخخ فقط سمیرا زیپشو بکشه

یا داری تو عکس میگیری

یا داری جارو میکنی نیوفتادی توی عکس

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا داری تو عکس میگیرییا داری جارو میکنی نیوفتادی توی عکس

ن ن جارو ک نمیشه چون امین داره با دلفین عکس میگیره... عکسم ک اصلا گوشی نمیزارن ببری تو من تماشا چیم عروستم هست خخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

منم گذاشتم نیومد خخخ مجدد بزاریم توش

امد عکست

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

ن ن جارو ک نمیشه چون امین داره با دلفین عکس میگیره... عکسم ک اصلا گوشی نمیزارن ببری تو من تماشا چیم ...

👀👀👀👀دیدمت

همون آقا هه که لباس آبی داره تویی؟

آره بیا سر به سرش نذاریم 😐

موافقم🙃

در آینده هم اگه شاشید به حساب من

عوضیییییی جاروشو دیدی فهمیدی اقاس خخخ

😂😂😂😂

میگم شما دیوبا منم نبودم همینطوری دورهمی میگرفتین🖕

و من تنها داشتم به معنویت میرسیدم🤣

@معدهعصبی13

منو برا خودم میخواین یا جعبه سیاهم خخخ

جعبه ات سیاهه؟اصلا بهت نمیخوره

فوقش میخوره جعبه کرم رنگ داشته باشی

😂😂😂😂میگم شما دیوبا منم نبودم همینطوری دورهمی میگرفتین🖕و من تنها داشتم به معنویت میرسیدم🤣@معدهع ...

ن بابا از وقتی تو رفتی سایت هم قط شد چیز بدست موندیم،😂😂😂😂🤌جوش نزن خاطرت جممممم تو اومدی سایت وصل شد ناموسا نروووووو

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

😂😂😂😂میگم شما دیوبا منم نبودم همینطوری دورهمی میگرفتین🖕و من تنها داشتم به معنویت میرسیدم🤣@معدهع ...

نه بوخودا

دورهمی فقط با خودت حال میده

ما هم رفته بودیم معبد تو که نبودی

لعنت به اونی که منو تنها گذاشت 💔 تاوان دل شکستن تباهی