ساپورتیو منظورم مالی نیست قرار نیست زندگیمو عوض کنه... ولی کاری ، اعتباری میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.شغل بسیار پرنفوذ و پردامدی داشته باشه ادمهای دورش بسیار ادم حسابی و بدرد بخور باشن که دایره دوستات و بتونه پراعتبار کنه .بسیار کلامی اهل محبت باشه حتی تو جمع قربون صدقه بره انقد که خودم موذب شدم از شدت ابراز علاقش.
مالی هم در حد کم و معقول ،ولی نه اونطور که بخواد کلا هزینه انچنانی بکنه هاااا نه اصلا
ولی واقعا ظاهری و مدل رفتاری اصلا تایپت نباشه ظاهری خیلی متفاوت باشین از هم ..قدی هیکلی استایلی ازش خیلی با تایپت فاصله داشته باشه. حرف زدنش ،زبان بدنش حتی حرف زدنش هیچ جذابیتی برات نداشته باشه...منطقی پشت مکالمتون نباشه کلاممون عمق نداشته باشه باهم ، فقط هرچی میگم میکه قربونت برم بهش فک نکن خودتو ناراحت نکن ه من درستش میکنم 🫠...یعنی هیچ مکالمه ای بینمون شکل نمیگیره تو همینجا کات میشه. رفتاراش هول هولی و تنده یهو وسط یه مکالمه یه بحث دیگرو میکشه وسط من پرام میریزه اصا.عمچنان باز کنار میاید با خودتون که باهاش یه مدت اکی باشید ؟ هیچ قول ازدواجی هم بهش ندین ولی رابطه فاب داشته باشید چون طرف خیلی جدیه...
هم سن و سال هم باشید حدودا پنج سال بزرگتر باشه