2821
2789

ساپورتیو منظورم مالی نیست قرار نیست زندگیمو عوض کنه... ولی کاری ، اعتباری میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.شغل بسیار پرنفوذ و پردامدی داشته باشه ادمهای دورش بسیار ادم حسابی و بدرد بخور باشن که دایره دوستات و بتونه پراعتبار کنه .بسیار کلامی اهل محبت باشه حتی تو جمع قربون صدقه بره انقد که خودم موذب شدم از شدت ابراز علاقش.

مالی هم در حد کم و معقول ،ولی نه اونطور که بخواد کلا هزینه انچنانی بکنه هاااا نه اصلا

ولی واقعا ظاهری و مدل رفتاری اصلا تایپت نباشه ظاهری خیلی متفاوت باشین از هم ..قدی هیکلی استایلی ازش خیلی با تایپت فاصله داشته باشه. حرف زدنش ،زبان بدنش حتی حرف زدنش هیچ جذابیتی برات نداشته باشه...منطقی پشت مکالمتون نباشه کلاممون عمق نداشته باشه باهم ، فقط هرچی میگم میکه قربونت برم بهش فک نکن خودتو ناراحت نکن ه من درستش میکنم 🫠...یعنی هیچ مکالمه ای بینمون شکل نمیگیره تو همینجا کات میشه. رفتاراش هول هولی و تنده یهو وسط یه مکالمه یه بحث دیگرو میکشه وسط من پرام میریزه اصا.عمچنان باز کنار میاید با خودتون که باهاش یه مدت اکی باشید ؟ هیچ قول ازدواجی هم بهش ندین ولی رابطه فاب داشته باشید چون طرف خیلی جدیه...

هم سن و سال هم باشید حدودا پنج سال بزرگتر باشه

نه

باید جذابیت برام داشته باشه

همش ابراز علاقه و مهربونی و فلان نیطت

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه چون اونجوری حس میکنم بخاطر مسائل دیگه باهاشم و این حس بدی بهم میده

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️ حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

پسری ک فقط خسیسه وودوس دهتر میخواد

اگر داره پول ک نباید خسیس باشه

پسری ک بخواد دختری و اوضاع مالیش اوکی باشه زیر شش ماهه امده جلو بقیش وقتت هدرر رفته قربون صدقه اش واسه نیاز جنسیشه ک امیدوارم بهش نرسیده باشه

نه معلومه هنوز خبری نیست چقدر در عذابی ولش کن حتی به درد خاطره سازی هم نمیخوره چه برسه به ازدواج و رابطه ی طولانی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ببین نه چون تو حرفات علاقه ندیدم

من مثلا عاشق ساپورتیو بودن شوهرم شدم همیشه و همه جا حمایتم میکرد تو کوچیک ترین چیزا و به خاطر علاقش به من بود که منم علاقه مند کرد

چهرشو دوست داشتم استایلشم وقتی با هم باشین استایلو میتونی روش تاثیر بزاری خودت

و بقیه موارد کلا انگار فقط یک ویژگی داره که جذبت کرده پس به نظرم علاقه مند نیستی بهش

🌸🌸🌸

شاید یهو زد و عاشقت شد! اونوقت دوست داری با خودت چنین رفتاری بشه؟

چه رفتاری؟ قول ازدواج نمیدم بهش

اونم تایپش ازدواجی فک نکنم باشه نمیدونم راجبش اصا حرف نزدیم

واقعا فعلا تو فاز شروع ارتباطم فعلا اخه عزیزم