2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رسپی پلیز

سبزی دلمه خرد شده ۲۰۰ گرم

لپه نصف لیوان

برنج پخته شده نیم پز نصف لیوان

گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

رب گوجه سه قاشق غذا خوری

اب غوره به مقدار لازم

پیاز ۲ عدد

پیاز رو نگینی خرد میکنیم سرخش میکنیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم وقتی سرخ شد بهش لپه پخته شده برنج رو اضافه میکنیم خوب سرخ شد رب رواضافه میکنیم وقتی خوب سرخ شدن رنگ رب باز شد سبزی رو اضافه میکنیم بعش اب غوره نمک فلفل رو اضافه میکنیم

برای برگ هم چه برگ مو چه برگ کلم رو تو اب جوش میریزیم کمی نرم شد رنگش برگشت ابکش میکنیم خنک شدن مواد رو میریزیم تو برگ ها به سلیقه خودت میپیچی بعد میچینی تو قابلمه برای سس دو قاشق رب رو سرخ میکنی بهش اب جوش نمک و زردچوبه اب غوره اضافه میکنی میریزی رو دلمه هات میذاری تا بپزه

وای نمیتونم بگم چقدر خوشمزه اسمخصوصا دلمه های ته قابلمهوایییییی دهنم آب افتاد😫😫😫

همه بهم گفتید خوشمزه است ، پس حتما باید درست کنم

شما چطور درست میکنید دلمه کلم رو ؟

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑

نوش جونتون عزیزم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

همه بهم گفتید خوشمزه است ، پس حتما باید درست کنم شما چطور درست میکنید دلمه کلم رو ؟

درست کردنش مثل دلمه های معمولی دیگه

کلم رو یکم با آب میپزی نه خیلی که له بشه و مواد رو داخلش میزاری و میپیچی

مامانم پودر غوره میزنه بهش خیلی خوشمزه میشه🥹😫

🦕Dreaming of happier days to come