2777
2789

از سرلاک برنج شروع کردم روزی یک قاشق مربا خوری یک روز در میان اضافه ش کردم،فرنی با ارد برنج و شیر،سوپ،حریره بادام

اون قدر اضافه میشه ک ب تدریج جای یک وعده ناهار رو بگیره😋😋😋

این دستوری ه ک دکتر دخترم داده

سوپ فرنی پسرمن که عوق میزد هرچی میدادم حتی یه ذره سیب زمینی میدادم نمیخورد فقط سوپ و آش خورد اونم اندازه یه قاشق غذا خوری الان هفت ماهشه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سوپش چی میریختی عزیزم

یه ذره گوشت مرغ بال بیشتر چون گوشتش نرمه هویج بعضی وقتا یه ذره قارچ 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من به بچم از۴ ماهگی میدادم ولی کم.

الان ۸ ماهشه همه چی میخوره.

براش حریره درست کن توش اول بادوم بریز.بعد پسته بیز بعد فندقم بریز

باید هردفعه یه مقدار چیز بهش اضافه کنی و کم بدی تا ببینی بچت بهشون حساسیت نداشته باشه.بعد حریره ،سوپ درست کن لعابشو بش بده آش بهش بده.آبمیوه هم بده.من شیره انگورم میدم

میشه طرز تهیه فرنی برام بزاری ممنونم

برنج ایرانی رو بشور و بذار خشک بشه،ارزش کن،الک کن

یک قاشق غذا خوری رو با دو سه قاشق اب جوش حل کن یک کم دیگه اب و شیر بریز بذار بپوشه تا مثل ماست سفت بشه یک کم نبات هم بنداز داخلش