2777
2789
عنوان

آزمون های استخدامی آموزش و پروش

4996 بازدید | 34 پست

خانوما کسی هست که جدیدا استخدام اموزش پروش شده باشه؟ من برای دبیری زیست اقدام کردم . نمیدونم چیا رو باید بخونم؟ سوالا در چه حدیه؟ عمومی ها رو کتاب گرفتم دارم میخونم ولی تخصصی ها سر در گمم. یکی میگه از کتابای پیام نور میاد یا نمونه سوال دارم کلا بالینیه. شک دارم به صحتشون. میشه راهنماییم بکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پارسال قبول شدم بدون هیچ پارتی...رشته ام آموزش ابتدایی بود.از مهرماه هم رفتم سرکار

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

🇲 🇦 🇸 🇴 🇺 🇲:

🔴 منابع عمومی پیشنهادی برای سایر داوطلبان آزمون

✅ ریاضی: ریاضی و آمار دوره دبیرستان + تستهای کنکوری (سطح سئوالات ریاضی در همون حد کنکور هست و نه بیشتر)

✅  کامپیوتر: جزوات آی سی دی ال که تو همین گروه هم میتونید از اونا استفاده کنید. هر چند مد نظر بیشتر اونی هست که شما کار عملی کرده باشید، مثلا دکمه های میانبر ویژگی های دکمه های داخل نوار ابزار آفیس، اطلاعات مربوط به چهار برنامه word  و  power point  و  Excel و اکسس بیشتر نیاز هست. برای توضیحات هم می تونید از فایل های پی دی افی که سایر دوستان اینجا گذاشتن، استفاده کنید

✅  ادبیات: خودآزمایی ها، بیاموزیم ها و  کلمات اخر کتاب در کتب چهار ساله ساله دبیرستان و مطالعه کتاب آرایه های ادبی +  نویسندگان آثار، که در این کتب آمده بسیار ضروری است. (فایل های پی دی اف که در گروه آمده است بسیار مناسب هست).

✅  معارف: کتب، دوم، سوم و پیش دانشگاهی و به خصوص کتاب دین و زندگی سال سوم دبیرستان + اندیشه اسلامی جلد اول تالیف آیت الله سبحانی + معارف انتشارات گاج + احکام (البته یکی دو سئوال بیشتر از احکام نمیدن) (نکات طلایی دین و زندگی 1 و 2 و 3 پی دی افش تو گروه موجود هست فقط هشتگ #دین_و_زندگی رو لمس کنید تا وانو ببینید). (این درس بیشتر به صورت مفهومی و به صورت پیام آیات از اون سئوال طرح می کنن، سعی کنید پیام آیات رو عمیق بخونید).

✅  هوش و توانمندی های عمومی: کتاب جی مت هوش اثر دکتر مسیح خواه کتابی هست که سئوالات این آزمون خیلی شباهت داره به مطالب این کتاب. البته کتاب بسیار حجیمی هست. مولفه هوش رو نمیشه حفظ کرد، فقط محض آشنایی این کتاب رو مطالعه کنید. البته بازم دوستان لطف کردن منابع پی دی اف رو در این باره در گروه قرار دادن.

✅  زبان انگلیسی: پراکندگی سوالات آزمون این شکلی هست: 3-4 سوال گرامر، 3 سئوال درک مطلب و 5 سوال مربوط به کلمات میشه. بهترین منبع برای این درس فقط کتب 4 ساله دبیرستان و علی الخصوص سوم و چهارم دبیرستان هست. اوانایی که حوصله دارن میتونن گرامر رور هم بخونن ولی وقت گیره، من فقط کلمات آخر کتاب ها رو خوندم و چهل و خورده ای درصد زدم. البته برای راحتی کار کلمات کتابهای انگلیسی رو تو این جا آوردم. و می تونید پی دی افش رو دانلود کنید. و دوستان هم منابع خلاصه شده برای این درس اینجا قرار دادن که تو قسمت فایل ها بگردید حتما اون رو پیدا می کنید

✅  اطلاعات عمومی: سند چشم انداز بیست ساله + مطالعه دقیق متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران + آشنایی با جغرافیای کشور و استان ها +  سازمان های بین المللی ( سازمان ملل – فائو و………………) + آشنایی با کارکردهای سه قوه در ایران و قوانین آنها + مطالعه تاریخ دوم و سوم انسانی که بسیار مفید و کارگشا هست. البته در این حوزه بیشتر از اطلاعات عمومی خودتون باید استفاده کنید. تستهای بسیار زیادی در سطح نت وجود داره که توصیه میشه از اونا هم استفاده بشه.

#منابع_عمومی

💯 گروه داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش 96

https://t.me/joinchat/AAAAAERgI7Qw7DrxXvk6Fg

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

عزیزم وقتتو بیشتر برا اختصاصی بزار..عمومی هم بیشتر تست بزن

لیسانس چ رشته ای داشتی

من فوق لیسانس اموزش ابتدایی دارم

عزیزم من پارسال قبول شدم بدون هیچ پارتی...رشته ام آموزش ابتدایی بود.از مهرماه هم رفتم سرکار

دستت رو سر ما برا ما هم دعا کن البته الان خدا رو شکر شاغلم اما آموزش وپرورش خیلی بهتره مخصوصا برا خانوما

امتحانش چه جوریه؟ یادتون هست؟ چند تا سوال میدن از هر کدوم؟ تو تخصصی ها مشکلی نداشتین؟ عمومیا چی خوند ...

ببین چیزی شبیه کنکوره..دو تا دفترچه است اول عمومی رو میدن بعد اختصاصی..فکر کنم حدود ۲۵۰ تا سوال بود سر هم

دستت رو سر ما برا ما هم دعا کن البته الان خدا رو شکر شاغلم اما آموزش وپرورش خیلی بهتره مخصوصا برا خا ...

ان شاالله شما هم قبول میشی عزیزم

فک کردم روان شناسی بودی

در واقع علوم تربیتی شاخه اموزش ابتدایی هستم