2821
2789
عنوان

یادآوری خاطرات (خاطره بازی) 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5935 بازدید | 76 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رفتم خونه خواهرم بعد به خدمتکارش گفتم برام آب بیار حرف گوشی نکردی

روانی هستی ک فانتزی خدمتکار داری باز پیدات شده

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

اولین دیتی ک رفتم روز اول ترم جدید بود ک تازه خابگاه رفته بودم وایی یادش بخیرررر😂 ترم قبلش تو دوران ...

چی شد کات کردین

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

از قبل میشناختمش اما خب بچگی دیده بودمش وقتی عکساشو توی گوشی خواهرش که دوست صمیمه دیدم با خودم گفتم مشخصه ب اندازه ی موهای سرم دوست دختر داره 🤣

الان با پسرم خوابن 🥹

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

اولین بار که کنار هم تنها نشستیم شب بله برون مون بود توی حیاط روی تخت نشستیم دستمو گرفت البته سنتی ب ...

الان هم دوسش نداری؟

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز