2777
2789
عنوان

رنده برقی خوب

2048 بازدید | 18 پست

سلام من هر بار با این رنده دستی ها رنده میکنم دستم میبرم کلافه شدم میخوام بدونم رنده برقی برای پیاز و..خوبه؟ کسی که داشته راضی هست؟  

مارک خوب چیه؟

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا 

منم میخوام برای جهازم بخرم میخواستم همینو بپرسم که استفاده میشه یا نه یا مثلا گوشت کوب برقی استفاده ای هم داره یا نه؟

آخه نمیخوام لوازمی که هیچ استفاده ای نمیشه ازش رو بخرم بدم میاد از این جور وسایل

آره واقعا  منم میخوام برای جهازم بخرم میخواستم همینو بپرسم که استفاده میشه یا نه یا مثلا گوشت ...

به نظرم به خودت نگاه کن ببین با چه لوازمی بیشتر استفاده داری مثلا اگر بیشتر عذاهات با گوشت چرخی خب چرخ گوشت لازم اما اگر خیلی کم استفاده میکنید پس لازم نیست دیگه.یا من خودم  کیک وابمیوه زیاد میخوریم  همزن وابمیوه گیری سه کاره خریدم. دیگه لو از م برقی نددرم الان مجبوری گفتم اگر خوبه تا بخرم دستام کم ببرم

اصلا نخر من مولینکس خریدم ی بترم ازش استفده نکردم به درد نمیخوره

خودتون استفاده نکردبد یا اینکه امتحانش کردید وخراب بوده؟

به نظرم به خودت نگاه کن ببین با چه لوازمی بیشتر استفاده داری مثلا اگر بیشتر عذاهات با گوشت چرخی خب چ ...

درست می‌فرمایید عزیزم

البته من قصد خرید چرخ گوشت رو هم نداشتم ولی برادرم برام کادو خرید یا مثلا قهوه جوش و چای ساز و سبزی خورد کن سرخ کن نخریدم و خیلی از لوازم اضافی دیگه رو چون اصلا استفاده نمیشن اینا

همزن و آبمیوه گیری سه کاره ات رو میتونم ببینم

عه پس اونم به درد نمیخوره البته دختر عموی منم خریده برای جهازش باید بپرسم ازش کاربرد داره یا نه

سبزی خورد کن بگیر.اب میوه گیری اب پرتقال گیری مخلوط کن من از لوازم برقیم اینارو استفاده کردم اها همزنم خوبه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
سبزی خورد کن بگیر.اب میوه گیری اب پرتقال گیری مخلوط کن من از لوازم برقیم اینارو استفاده کردم اها همز ...

عزیزم این روزا که دیگه کسی سبزی خورد نمیکنه، اکترا از سبزی مارکت ها میگیرن. بنظرم سبزی خوردکن بی مصرفه.