یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره واقعا منم میخوام برای جهازم بخرم میخواستم همینو بپرسم که استفاده میشه یا نه یا مثلا گوشت ...
به نظرم به خودت نگاه کن ببین با چه لوازمی بیشتر استفاده داری مثلا اگر بیشتر عذاهات با گوشت چرخی خب چرخ گوشت لازم اما اگر خیلی کم استفاده میکنید پس لازم نیست دیگه.یا من خودم کیک وابمیوه زیاد میخوریم همزن وابمیوه گیری سه کاره خریدم. دیگه لو از م برقی نددرم الان مجبوری گفتم اگر خوبه تا بخرم دستام کم ببرم
به نظرم به خودت نگاه کن ببین با چه لوازمی بیشتر استفاده داری مثلا اگر بیشتر عذاهات با گوشت چرخی خب چ ...
درست میفرمایید عزیزم
البته من قصد خرید چرخ گوشت رو هم نداشتم ولی برادرم برام کادو خرید یا مثلا قهوه جوش و چای ساز و سبزی خورد کن سرخ کن نخریدم و خیلی از لوازم اضافی دیگه رو چون اصلا استفاده نمیشن اینا