2777
2789
عنوان

همه بیاییید نظر بدید ددد

217 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها، تا حالا شده تو فامیلتون دور یا نزدیک یه خانمی باشه که تازه عروس فامیلیتون شده یا از قبل بوده ولی چنان شخصیت این افراد گیراست که همه خوشتون بیاد؟؟؟به نظرتون این جور آدما چه خصوصیاتی دارن که ما هم داشته باشیم مثلاً ما داریم کسیو تو فامیل که همه عاشقشن حتی خانما میگن خوش به حال شوهرش انقدر این زن شخصیتش کاریزماتیکه از نظر ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا آدم های باحوصله ای هستن با سیاست... آدم هایی هستن که قبل از هر کلمه و حرفی اول فکر میکنن بعد به زبون میارن. معمولا شاد هستن این دوره هیچکی حوصله آدم های افسرده رو نداره. تازه اگه تو خونه با شوهرش دعواش بشه هیشکی خبردار نمیشه این آدم ها کودک درونشون بالغ شده.  

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بله

ی دختره بود همین مدلی که شما میگی اما نگو ماساده بودیم وفکر میکردیم خودش خوبه نگو تصمیمش ب شوهریابی بود

آخرم عروس فامیلمون شد

بعد که جاپاش قرص شد خودواقعیشو نشون داد

قبلش هممون میگفتیم چه دختر خوبی خوش بحال شوهرش

همه اطرافیان عاشقش بودن!!!

الان همه ازش فرارین

بله داریم و من خودم بسیار دوستشون دارم . این خانم تحت هرشرایطی با کلاس و با ادبه موقع صحبت کردن از کلمات قلمبه استفاده نمیکنه اما معمولا اطلاعاتش ب روزه و اگر بدون کسی مهارتی داره حتما ازش سوالای همون مهارت رو میپرسه و خیلی اهل شنیدن و گوش دادن . هم صمیمیه هم هیچ وقت تو جزییات ریز نمیشه هم حد و مرز و نگه میداره  و درباره مسائل شخصی کسی سوال نمیکنه 

مهمونی دادنش بسیار جالبه و کلا سلیقه خوبی داره . نه اینکه چیزای عجیب و انتیک توی خونش باشه نه ولی نوع چیدمان و هماهنگی وسایلش در عین سادگی خیلی ارامش بخشه 

ادا در نمیاره و اصلا لوس نیست 

اینا چیزایی که من و اطرافیانم درباره اش به نتیجه رسیدیم 

یه چیز دیگه اینکه لباس بسیار خوب انتخاب میکنه ممکنه یه لباس رو چندین بار بپوشه ولی همیشه زیبا و خوب میپوشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

اینجور ادم ها چندتا شخصیت بارز دارن خیلی حرف نمیزنن وقتی وارد جمع میشن لبخند روی لباشونه باهمه احوالپرسی گرم دارن درگیر حاشیه نمیشن وبه همه احترام میزارن غیبت نمیکنن وشیک پوش هستن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
معمولا آدم های باحوصله ای هستن با سیاست... آدم هایی هستن که قبل از هر کلمه و حرفی اول فکر میکنن بعد ...

آره خیلی با سیاستن خیلی اروم و صبوره حتی ما میگیم این اصلا دعوا هم بلده بکنه؟!