2777
2789
عنوان

کم پشتی موی دختر بیست و یک ماهه

176 بازدید | 17 پست

سلام... دختر بیست و یک ماهه ای دارم که موهاش خیلی کم پشت و نامرتبه... موهاش مثل موی گربه نازکه... بعضیا میگن موهاشو با ماشین بزن که هم مرتب در بیاد و هم ضخیم تر بشه و بعضیا میگن اصلا نزن... من نمیدونم باید چیکار کنم... کسی تجربه ای داشته؟ ضمنا میدونم از نظر علمی رد شده ولی میگم شاید کمی تاثیر داشته باشه... 

دختر منم موهاش کم پشته و دکترم بردم میگه خوب میشه از الان زووم نکن به موهاش. ۲ سالو نیمش هس. تونوک و نازک هس. من فقط نوک موهاشو میزنم و با ماشین و تیغ نزدم یعنی شوهرم نذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زينك پلاس بهش بده هم واسه تقويت موهاش خوبه هم سيستم ايمني 

پسر منم بوره تا دوسالگي خيلي كم بود موهاش ولي الان سه سالشه خوب شده من خيلي تقويتش ميكردم نميدونم تاثير اونا هم بوده يا نه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

بچه های زیادی دیدم که تا دو- سه سالگی موهای نازک و کم پشت داشتن...یهو موهاشون همچین بلند و پر شد که مامانش نمی تونست ببافه!

به نظر من صبر کن. خودش درست می شه. بچه رو کچل نکن.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

مادرم میگه موهای منو با ماشین زده ولی الان خیلی پرپشت نیس. البته بقیه موهای منو دوس دارن و فک کنم کم پشتی موها دخترم به باباش رفته. این مسائل ژنتیکه... چه میشه کرد بزرگتر شد کمکم میخام زینک بدم بهش

زينك پلاس بهش بده هم واسه تقويت موهاش خوبه هم سيستم ايمني  پسر منم بوره تا دوسالگي خيلي كم بود ...

اتفاقا دکترش مدتی بهش زیینک سولفات داد ولی من خیلی تاثیری ندیدم... زینک پلاس با زینک سولفات فرق داره؟ 

اتفاقا دکترش مدتی بهش زیینک سولفات داد ولی من خیلی تاثیری ندیدم... زینک پلاس با زینک سولفات فرق داره ...

هوووم زينك سولفات نشنيدم من زينك پلاس كيندر ميدم ويتامينم توش داره

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
یعنی تا بلوغش موهاش میخواد همینطوری بمونه؟ 😢آرزوی یه کش مو یا کیلیپس زدن به سرش به دلم مونده...&nbs ...

نه خب :)) میگم یعنی اون موقع بیشترین رشد رو داره. نگران نباش بچها اغلب تا چار سالگی وقت دارن

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood