2777
2789
😄😄😄😄😄 اخه من روزه نیستم🤗ولی تو خوردن افطاری کمک‌بقیه میکنم😅

بله بله 😋😋😋کمک کردن در همه جهت خیلی خوبه😋😋😋🤣

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
سوپ شیر ی بار خواهر شوهرم درست کردم دیگه اسم سوپ شیر ک میاد 😢😢😢😖😖  شما خوشمزه شو درست کنن

وای من درست میکنم همه عاشقش میشن،اتفاقا دوستام و دعوت کردم سوپ شیر هم داشتم همه میگفتن همه چی خوب بود سوپه ی چیز دیگه شده مگه چجوری ميپزه خواهرت

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله 😋😋😋کمک کردن در همه جهت خیلی خوبه😋😋😋🤣

منم دوس دارم روزه بگیرم🙁روزه دوس

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
وای من درست میکنم همه عاشقش میشن،اتفاقا دوستام و دعوت کردم سوپ شیر هم داشتم همه میگفتن همه چی خوب بو ...

نمیدونم ولی کلا دیگه نظرم عوض شد نسبت ب سوپ شیر خودم یبار واسه مهمونام درست کردم خوششون اومده بود ولی خودم یههه قاشق نخوردممم 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
خوب بگیر دیگه 😎

نمیتونم معدم حساسه🙁روز اول گرفتم ساعت دو ظهر رفتم زیر سِرُم☹

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
خو نگیررر ضرر داره واست 😍

💜واسه من دعا کن