2777
2789
عنوان

من یک معلمم.یه صحبتی داشتم دررابطه باتجاوزبه بچه ها درمدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 143 پست

من دخترم داره میره اول ابتدایی رفتم چند جا مدرسه دولتی پرسیدم با تعداد 500 دانش آموز و هر کلاس 40-30 نفر سر سام آوره . اونم شیفت متغیر صبحی بعدظهری که خیلی سخته .

یکراست رفتم غیر انتفاعی ثبت نامش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرخودم بزرگترین مشکل مدارس دولتی نبودامکاناته.مدارس غیرانتفاعی شیک هستن وتمیز.باامکانات دیتاومیزوص ...

همه اینجورنیستن من دخترم تمام دوران دبستان وراهنمایی وسالهای اول دبیرستان مدرسه دولتی بودامکاناتشون خوب بوداماامسال غیرانتفاعی امکانات صفرچون بعضی هاشون برای سودبیشترتامیتونن ازامکانات میزنن تاپول بیشتری به جیب بزنن حتی ازگرفتن دبیرهای بدون مرتبط بادرس مربوطه وخیلی چیزهای دیگه هستن مدارس غیرانتفاعی که بیشترشون خاصن وبرای تقویت اعتقادی ودینی بچه هاتاسیس شدن وفقط به فکرپرکردن جیبشون نیستن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
منم پسرم سال آینده مدرسه ای هست زورم نمیرسه مدرسه غیر  انتفاعی خوب بزارم گرونه خیلی اگه بشه شاه ...

شاهد هم پولکیه

اگه اشتباه نکنم دبستانش اونجورکه شوهرم میگفت ۵میلیون میگیرن

اابته هرچه امتیاز داشته باشن تخفیف بیشتره

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
تجاوز به بچه ها در مدرسه کجای مطلبت هست؟

خوب وقتی افراد بی تجربه ک بیان بشن معلم  اتفاق های زیادی میفته .. همسایمون لیسانس شیمی هس از پیام نور رفته معلم شده تو غیرانتفاعی به قول استارتر باید اموزش های لازمم یاد بگیرن ک اینا تو تربیت معلم هس

امادرعوض معلمهای مدارس غیرانتفاعی نیروهای آزادی هستن ک فقط ازفیلتر گزینش مدیرمدرسه گذشتن واکثرشون هی ...

آخ آخ گفتی گزینش و دلم آتیش گرفت. بخدا به جورابم هم گیر داد که چرا پارازین پوشیدی... چادر و اینا بماند...

شاهد هم پولکیه اگه اشتباه نکنم دبستانش اونجورکه شوهرم میگفت ۵میلیون میگیرن اابته هرچه امتیاز داشته ...

نه خیلی کمتر از این حرفاست من پرسیدم اگه شاهد نباشی باید یک مقدار هزینه بدی نه انقدر

پسر گلم 

خانما من خودم یه مدت میخواستم غ.ا تدریس کنم؛البته دبیرستان

استارتر درست میگن؛معلم های غ.ا فقط از فی لتر مدیر مدرسه +پارتی رد میشن و بس

ولی ...

اگه خونتون منطقه ای هست که از نظر فرهنگی جالب نیست

حتما غ.ا ثبت نام کنید؛چون هر خانواده ای نمیتونه و براش مهم نیست که بچش مدرسه ی خصوصی باشه

اگه مناطق خوب و تحصیلکرده هستید که مشکلی نیست

یه مورد دیگه بعضی از مدارس غ.ا نخبه های المپیاد و فارغ التحصیل های ممتاز رو جذب میکنند که شهریه این مدارس گرونه و از لحاظ وضعیت تحصیلی همه ی بچه ها باید معدل ۱۹ به بالا باشند.سعی کنید حداقل بچه ها این مدارس درس بخونند.رقابت زیاده

در کل نظام آموزشی ما با ۱۰۰ سال پیش فرق نکرده و مدارس امتیاز و برتری خاصی نسبت به هم ندارند

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
درمورد رشته خودم اصلا بگم بهتر جا بیفته  من فوق لیسانس ادبیات انگلیسی ام تو دانشگاه دولتی &nbs ...

عزیزم جهت اطلاع شمامیگم کلااین اخلاق بچه هاست ک اشتباه خودشون رومیندازن گدن معلماشون.

من خودم برام اتفاق افتاده ک سال قبل یه مدرسه ای بودم وسعی کردم همه مطالب روکانل به بچه هاآموزش بدم وسال بعددوستم همون مدرسه بوده ووقتی ازبچه هاسوال میکرده وهیچی بلدنبودن ووقتی ازشون دلیل خواسته بچه هاگفتن معلم سال قبلمون به ماهیچی یادنداده!!!!!!!!!

حالاخوبه معلمشون دوستم بودومنومیشناخت وگرنه باورمیکردک من چیزی بهشون یادندادم

هدفم ازایجاداین تاپیک اینه ک ازاولیای دیگه بخوام بامدرسه همکاری کنن وبه چشم دشمن به مدارس ومعلمعانگا ...

آخه معمولا کلی پول میگیرن و عملا تغییری هم مشاهده نمیشه وگرنه کی دلش نمیخواد مدرسه بچه اش مرتب و خوب باشه

نه خیلی کمتر از این حرفاست من پرسیدم اگه شاهد نباشی باید یک مقدار هزینه بدی نه انقدر

تهران که اینجوریه

حالا بازم دقیق نمیدونم

اما من خودم سال ۸۰ اول دبیرستان ۳۰۰هزار تومن برای ثبت نام دادن پدر مادرم

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

طبق تجربه ی خودم و اطرافیانم مدرسه غیر انتفاهی با محیط شاد و کادری که به روانشناسی آگاهی داشته باشه برای بچه بهتره . من دخترم رو اولش برای پیش دبستانی تو یه مدرسه ی دولتی خوشنام ثبت نام کردم .کمتر از یکماه اونجا دووم آورد .تو همین مدت معلمش نیروی رسمی بود با کلی سابقه ولی با اخلاق گندش و روش تربیتی عهد بوقیش بلایی سر روح و روان بچم آورد که تا مدتها درگیر درمان اضطرابش بودم . بعدش با کلی تحقیق فرستادمش یه غیر انتفاعی که مدیرش و اکثر نیروهای کادرش تحصیلاتشون روانشناسی و علوم تربیته . امسال دخترم کلاس ششمه و هنوز همون مدرسه میره و تا به حال مشکل خاصیم نداشتیم . 

مدارس دولتی اکثرا رفتارشون با بچه هد افتضاحه خصوصا پسرانه ها و خصووووصا تو مناطق حاشیه ای

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

من تا حالا فقط این مطلبو به خواهرم گفته بودم

من دبیرستانم بهترین دبیرستان شهرمون بود،خیلی معروفه،هرسال کلی تک رقمی و دو رقمی میده،معلماش بهترین معلمان،بچه هاش همه از خانواده های خوب و سرشناسن،حتی نوه (یا دختر نوه) امام خمینی هم اونجا دانش آموز بودن

یه معلم ریاضی داشتیم ،حدود پنجاه یا پنجاه و پنج سالش بود،در غالب شوخی و تدریس، کلی حرفای رکیک بهمون میزد ب خدا شرمم میاد بگم حرفاشو در واقع ی جور تجاوز بود حرفاش ولی کسی کاری ب کارش نداشت

به بچه هاتون یاد بدین که چه رفتارهایی تجاوز به حریم خصوصیه و ازشون بخواین بی رودربایستی بهتون بگن و شما هم با ارامش گوش کنین و به جد پیگیری کنین

حتی همین قضیه ی اخیر هم مسلما یه پیش زمینه هایی داشته و یهو به این مرحله نرسیده،باید به بچه ها یاد بدین کوچکترین موارد رو هم بگن