2777
2789
عنوان

من یک معلمم.یه صحبتی داشتم دررابطه باتجاوزبه بچه ها درمدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرفتون البته اینم بگیم که معلمان رسمی اموزش وپرورش سطح سوادشون خیلی بالا نیست  و عموما رف ...

اشتباه میکنین درمورد سواد.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
بعدازچندسال تحقیق تصمیم گرفتم دخترم روبزارم مدرسه دولتی امابه مدرسه کمک کنم تاامکانات یه مدرسه غیران ...

عزيزم هر سال مي خواهي همين كار رو برا هر كلاسي بكني؟

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
بعدازچندسال تحقیق تصمیم گرفتم دخترم روبزارم مدرسه دولتی امابه مدرسه کمک کنم تاامکانات یه مدرسه غیران ...

مگه امکانات فقط میز و نیمکت و پرده است؟ مدارس غیر انتفاعی مطرح تاکید میکنم نه اوناییی که یه خونه رو کردن مدرسه ، امکانات آزمایشگاهی و کامپیوتری و .... دارن و چون جمعیت بچه ها کمه مجبور نیستن هر سه نفری رو بشونن پشت یه سیستم یا بچه ها درست نتونن کارای پژوهشی و آزمایشی انجام بدن در ضمن یه کلاس سی  چهل نفره نیستن که معلم ندونه به کی باید بیشتر رسیدگی کنه.

من غیر انتفاعی های معروف رو به دولتی ترجیح میدم

آخه قبول نمی کنند شماراهی به نظرت میرسه که ثبت نام کنند

زمان ما که شرط معدل داشت

البته برای پسرم چون همسرم پاسداره و کلی ماموریت رفته امتیاز داریم

اگه پارتی داشته باشین خیلی عالیه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

هدفم ازبیان این مطلب این بودک یه موضوع مهمی روبگم.

من خودم معلم مدرسه دولتی هستم.وقتی ازوالدین میخوایم به مدرسه کمک کنن تابرای بچه های خودشون امکانات رفاهی وآموزشی تهیه کنیم کلی جبهه میگیرن ک توتلویزیون گفتن مدارس نبایدازاولیا پولی بگیرن وغیرقانونیه ومایه قرون نمیدیم وحتی گاهی کاربه اداره وشکایت میرسه.

امابعضی ازاین والدین حاضرن میلیونهاتومن خرج کنن وبچشون روبفرستن مدارس غیرانتفاعی.

درصورتی که اگه هرکدوم ازوالدین یک دهم هزینه مدارس غیرانتفاعی رودرمدارس دولتی خرج کنن مدارس دولتی میشه بهشت

میدونید فقط بحث ظاهر و میز و تخته ی مدرسه نیست و قطعا هر مدرسه ی غیر انتفاعی از دولتی بهتر نیست

قصد توهین ندارم اما تجربه ی من نشون میده که بچه های مدرسه ی غیرانتفاعی روشون نظارت بیشتری هست و والدین بیشتر به بچه اهمیت میدن یعنی جو‌مدرسه بهتره

اکثرمعلمهای آموزش وپرورش لیسانس به بالاهستن وشماچطورمیگید بی سوادهستن؟؟؟

درمورد رشته خودم اصلا بگم بهتر جا بیفته 

من فوق لیسانس ادبیات انگلیسی ام تو دانشگاه دولتی   ولی تربیت معلم نبودم   الان تو‌اموزشگاه ها ک درس میدم خیلی اتفاق افتاده شاگرد تلفظ یا معنی یک کلمه رو‌اشتباه گفته بهش ک درستشو میگیم میگ معلم مدرسه اینجوری گفته درصورتیکه کاملا اشتبا بوده حتی ب شاگرد گفتم دیکشنری چک کن ببین کدوم درسته همشون هم تایید میکنن ک معلم زبان مدرسه ن تلفظ درستی داره ن مکالمه خوبی داره فقط چون تو تربیت معلم خونده و معلم رسمی هست اونجا مشغول ب کاره  

حالا بیاید درنظر بگیرید کسی ک ریاضی محض خونده تو دانشگاه با کسی ک  تو دانشگاه تربیت معلم دبیری ریاضی خونده مسلمه نفر اول دانشش خیلی بیشتره قابل انکار نیست اصلا 

درمورد رفتار هم میتونید رجوع کنید ب موارد بسیاری از رفتار نامناسب معلمان مدارس دولتی با شاگردا. مثل قضیه جیرفت برای نمونه 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
عزيزم هر سال مي خواهي همين كار رو برا هر كلاسي بكني؟

هدفم ازایجاداین تاپیک اینه ک ازاولیای دیگه بخوام بامدرسه همکاری کنن وبه چشم دشمن به مدارس ومعلمعانگاه نکنن.

مامعلمهاومدارس حالاک دولت پشت آموزش وپرورش روخالی کرده شدیدا نیازمندکمک وهمکاری شمااولیاهستیم

زمان ما که شرط معدل داشت البته برای پسرم چون همسرم پاسداره و کلی ماموریت رفته امتیاز داریم اگه پار ...

منم پسرم سال آینده مدرسه ای هست زورم نمیرسه مدرسه غیر  انتفاعی خوب بزارم گرونه خیلی اگه بشه شاهد بزارم البته نمی دونم بشه یا نه تلاش میکنم بقیه اش رو به خدا میسپرم

پسر گلم 
هدفم ازبیان این مطلب این بودک یه موضوع مهمی روبگم. من خودم معلم مدرسه دولتی هستم.وقتی ازوالدین میخو ...

چون كه مدارس دولتي از دولت كمك مالي دريافت مي كنن و حقوق معلم هاشون رو دولت ميده. ولي مدارس غيرانتفاعي از مردم پول مي گيرن.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد