2777
2789
عنوان

من یک معلمم.یه صحبتی داشتم دررابطه باتجاوزبه بچه ها درمدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 143 پست

چي ميگي همكار عزيز دوست محترم من معلم غير انتفاعي هستم كي ميگه ما گزينش نداريم من خودم پوستم كنده شد كه گزينش گرفتم مادراي حساس خودشون يه فيلتر گزينش هستن معلماي غير انتفاعي همه بروزن چه رواني چه ظاهري قصدم توهين به معلم دولتي نيست ولي ظاهري هم بخواي حساب كني بچه يه معلم جوون و خوشتيپ ببينه به وجد مياد بعد الان چه ربطي به تجاوز داشت تاپيكتون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون دخترش پیش فعاله اصلا تمرکز نداره مدارس دولتی گفتن باید بره مدارس استثنایی ولی مادرش برد غیر ...

با یه دوره دارو درمانی خوب میشه

باید متخصص مغز و اعصاب معاینه ش کنه

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...
آخه معمولا کلی پول میگیرن و عملا تغییری هم مشاهده نمیشه وگرنه کی دلش نمیخواد مدرسه بچه اش مرتب و خوب ...

اگربه کادرمدرسه اعتمادنداریدخودتون وسیله موردنیازروتهیه کنید وببریدمدرسه.

ولی من بااطمینان بهتون میگم ک اگرچیزی مشاهده نکردید احتمالاپولتون صرف پول آب وبرق و...چیزهایی شده ک قابل مشاهده نیس.

درضمن ازانجمن بخوایدازمدیرتوضیح بخوان ک پولهاکجاصرف شده

عزیزم جهت اطلاع شمامیگم کلااین اخلاق بچه هاست ک اشتباه خودشون رومیندازن گدن معلماشون. من خودم برام ...

نه گلم من تحقیق کردم دراین مورد واقعا حداقل وضعیت سواد معلم زبان مدارس  بشدت داغونه صرف حرف بچه ک این نتیجه رو نگرفتم بین زبانی ها کلا این مسأله جاافتاده‌ است  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
نه خیلی کمتر از این حرفاست من پرسیدم اگه شاهد نباشی باید یک مقدار هزینه بدی نه انقدر

البته پسر من تازه ۳ سالو نیمشه

مهد میره

هنوز نرفتم درباره هزینه هاش جدی تحقیق کنم

امیدوارم همینطور که شما میگین باشه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
عزیزم جهت اطلاع شمامیگم کلااین اخلاق بچه هاست ک اشتباه خودشون رومیندازن گدن معلماشون. من خودم برام ...

كاملا موافقم

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

خواهر من غیر انتفاعی میره و اصلا و ابدا با دولتی قابل مقایسه نیست.در زمینه علوم آزمایشگاهی،نظم و انضباط،اموزش چه درسی چه غیر درسی

شنا و سوارکاری یادشون دادن.خیلی منظم بارش اوردن،مدام با خانواده ها در ارتباطن و چک میکنن بچه هارو

در صورتیکه چندسال قبل که میرفت دولتی اصلا ازین خبرا نبود

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
هدفم ازبیان این مطلب این بودک یه موضوع مهمی روبگم. من خودم معلم مدرسه دولتی هستم.وقتی ازوالدین میخو ...

ببخشید پس دولت چیکار کنه ؟ یا آموزش پرورش؟

وظیفه ی اوناست که بودجه تخصیص بدن ،که البته در زبان میلیاردهااا بودجه میدن ولی بیشترش میره تو جیب خودشون! و در عمل چیزی نمیبینیم...

تو این اوضاع مملکت یه خانواده چطور باید از پس این هزینه ها بر بیاد؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

چي ميگي همكار عزيز دوست محترم من معلم غير انتفاعي هستم كي ميگه ما گزينش نداريم من خودم پوستم كنده شد ...

اتفاقا بچه ها اصلا در قید ظاهر نیستن  محبت هست که بچه هارو جذب میکنه 

خدایا سپردم به خودت 
طبق تجربه ی خودم و اطرافیانم مدرسه غیر انتفاهی با محیط شاد و کادری که به روانشناسی آگاهی داشته باشه ...

دقيقا موافقم هر موقع خواستين اعتماد بنفس بچه رو از بين ببرين بزارين مدرسه دولتي

چي ميگي همكار عزيز دوست محترم من معلم غير انتفاعي هستم كي ميگه ما گزينش نداريم من خودم پوستم كنده شد ...

من خودم دقیقایکی ازملاکهای انتخاب مدرسه دولتی برای دخترم ظاهرمعلمهابود.بنظرم آراستگی بااینکه یه معلم سرکلاس لاک بزنه وآرایش غلیظ کنه فرق میونه.

من دخترم پیش دبستانی یکی ازهمین مهدهای معروف شهربودوهروقت میومدخونه تمافکرش این بودک لاک مربیش امروزچه شکلی بود،رژش چه رنگی بود،مدل موهاش و...

بنظرم محل تدریس وآموزش جای این قرتی بازیهانیست!

اتفاقا بچه ها اصلا در قید ظاهر نیستن  محبت هست که بچه هارو جذب میکنه

به نظرتون يه خانم ٢٨ ساله بهتر ميتونه تو يه كلاس ١٥ نفره محبت كنه و مهربون باشه يا يه خانم ٤٥ ساله تو يه كلاس ٣٠ نفره

من خودم دقیقایکی ازملاکهای انتخاب مدرسه دولتی برای دخترم ظاهرمعلمهابود.بنظرم آراستگی بااینکه یه معلم ...

والا ما كه نه لاك ميزنيم و نه ناخن بلند داريم اينا همه واسمون امتياز منفي داره