2789

همسرم دو سال سیگار میکشید و من خیلی تلاش کردم و ترک کرد تقریبا سه ساله ترک کرده

قبلاً به مامانم هم گفته بودم که خیلی وقته ترک کرده

دیشب که خونش بودم چند تا تیکه انداخت و گفت همسرت معتاده امکان نداره ترک کرده باشه

گفتم چیزی دیدی مگه

گفت نه ندیدم ولی داداشت ترک نکرده اونم پس ترک نکرده

چند تا حرف بد دیگه مثل اینکه آخر عاقبتت بدبخت میشی و انشالله ببینم شوهرت بدبخت شده هم گفت

من خیلی ناراحت شدم و گریه ام گرفت و یکم حرف های بدی زدم 😔😔

خیلی عذاب وجدان دارم الان

از دیشب گریه میکنم

همسرم میگه من صدبار هم بخوای آزمایش میدم

ولی این موقع ها فقط لبخند بزن و بگو آره حق با شماست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا سیگار بکشه به مادرت چه مربوط؟ خیلیم کار خوبی کردی سیگار واقعا چیز عادی ای شده اگه به سلامت تو آسیب نمیزنه خب بکشه چه ایراد داره بعدشم خانواده اول تو دیگه شوهر و بچه هاتن خانه پدری دبگه تمام شد

ناراحت نشیا مخوام صادقانه بهت بگم مادرت داره از دل صاف و پاک تو سوء استفاده میکنه دادن عذاب وجدان به دیگری حتی اگه اشتباهم کرده باشه کار پسندیده ای نیست چه برسه به تو که کوچیکترین اشتباهی نکردی و اشتباه از سمت مادر توء اینکه به کسی که سیگار میکشیده و ترک کرده بگی معتاد اصلا نه منطقیه و نه میشه گفت از سر خیرخواهیه شوهرت به نظر ادم عاقلو با شعوریه و بدون اینکه به درگیری دامن بزنه میگه بهش بگو باشه شما راست میگی

واقعا بخاطر سیگار؟😐

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

عذاب وجدان نگیر

مادرت می خواست با این حرفا دعوا بندازه بینتون

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️