2789
عنوان

بوی سوختگی پنکه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید مال سیم پیچی از پریز برق باش الان پنکه رو بزن به پریز دیگه ای ببین کار می کنه .کنتور که نپرید؟

نه نپرید فک نکنم مشکل پنکه باشه چون بوی سوختگی ادامه دار شده هرچی پنکه رو بو میکنم میبینم اصلا بو نمیده ولی

بو داخل خونه پخشه میترسمم از یه طرف اگه بو نره برم همسایه رو بیارم اونم بو کنه شاید من دماغم پر شده

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

بوی سوختگی پر شده تو خونه ولی پنکه رو بو میکنم بو نمیده فک کنم پنکه نیست🥺هیچیم تو برق نیست همه چیو ...

بگرد قشنگ

منم یبار این بلا سرم اومد ه بعد دوروز متوجه نشدم که بچه ها هی یخچال و سر دادن رفته چسبیده به دیوار دوشاخش فشار اورده به پریز

بوی سوختگیش تا دوروز حس میکردم ولی نمیدونستم برا کجاست

گرمااا بکشی ۲ روز درست میشی🤣🤣خستگیت در میره

اره اونم هست😂ولی در کل من عاشق فصل بهارم بخاطره هواش ولی فعلن توزمستون گیرکردیم🤷🏼♀️

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

ما هم خونمون یه چند روی بوی سوختگی میومد ما دنبال بوی سوختگی میگشتیم ببینیم از کجاست چیزی متوجه نمیشدیم تا بالاخره فهمیدیم محافظ یخچال تا نصفه سوخته ولی تا آخرین توانش از یخچال محافظت کرده بود 😁

بگرد قشنگ منم یبار این بلا سرم اومد ه بعد دوروز متوجه نشدم که بچه ها هی یخچال و سر دادن رفته چسبیده ...

اخ ای وای پس پاشم بگردم 😭 کارم در اومد

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

نه نپرید فک نکنم مشکل پنکه باشه چون بوی سوختگی ادامه دار شده هرچی پنکه رو بو میکنم میبینم اصلا بو نم ...

پنجره رو باز بزار

به من درخواست دوستی ندین ❌️لطفااا خواهش،میکنم ازتون🙏🏻