2777
2789

۷ تا دندونمو پر کردم...

بحاطر رفلاکس معده و بعد از اینکه دندون عقل در اومد

همیشه م کامل مواظب دندونامم 

از دیشب دندون یکی مونده به آخری درد میکنه امونمو بریده

چقد دیگه دندون پر کنم خدایا

اعصابم شدید خورده😭😭😭

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

منم تازه ۱۲ تا پر کردم بد دردیه😣😣😣😣

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه عکس بگیر

معمولا بعد پر کردن بقیه دندونا هم حساس میشن من بعد چند ماه تازه دیگه درد ندارم

تازه ۸ تام زیبایی انجام دادم دیگه داغون شدم😣😣

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه ۱۲ تا پر کردم بد دردیه😣😣😣😣

شما دیگه چرا؟

آخه من مجردم هنوزم ازدواج نکردم بچه دار بشم دیگه چی میشه

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
یه عکس بگیر معمولا بعد پر کردن بقیه دندونا هم حساس میشن من بعد چند ماه تازه دیگه درد ندارم تازه ۸ ...

نمیدونم چه مرگشه دندونام خیلی چسبیده به هم بینشون خراب میشه اعصابم شدید خورده

خاک تو سر دندون درد 😣😣

نمیدونم چرا بعضیا اصلا دندونشون خراب نمیشه چراااااا😐

شما دیگه چرا؟ آخه من مجردم هنوزم ازدواج نکردم بچه دار بشم دیگه چی میشه

نمیدونم والا جنسشون خوب نیست دیگه لابد

نمیدونم چه مرگشه دندونام خیلی چسبیده به هم بینشون خراب میشه اعصابم شدید خورده

احتمالا جنس دندونت گچيه 

منم جنسش گچيه تا الان ٦-٧ تا خرابه تازه دندون جلو دهنمم شكسته  هنوز وقت نكردم برم دندون پزشكى  

منم مثل توام پنج تارو روکش کردم .دیشبم یکی از دندونام درد میکرد 😡😡😡😡

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

والا همدردیم.. من انقد واسه دندونام خرج کردم که اگه همرو میکشیدم یدست مصنوعی میزاشتم ارزونتر میشد😒😒😒

شعور ندارن همه باهم درد نگیرن..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

اخی. بمیرم. منم دندونمو تازه پر کردم دیروز دیدم لق شده. به نظرتون ببرم به دندان پزشک بگم که یکاری کنه؟ درست میشه به نظرتون 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت.