2777
2789

البته خیلی بلد نیستمااااا . فقط خواستم یکم  کمکی کرده باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم با آی وی اف باردار شدم الان پسرطلام دو سال و هشت ماهشه کنارم عین ماه خوابیده 

خدا قسمت همه منتظرها بکنه من که هر وقت بچه ام رو نگاه میکنم یه دعا از ته دل برای کسایی که منتظرن دامنشون سبز شه میکنم

هزینش بستگی به مرکزی داره که میرید . ولی حدودای ۶ تا ۸ تومنه . ممنون بابت تبریکاتون . من همسرم مشکل اسپرم داشت از همه لحاظ تعداد تحرک و.... واریکوسلم داشت. خودمم یه مقدار تنبلی تخمدان داشتم. بعد از ۸ سال باردارشدم خداروشکر بار اولم بود. و البته ۳ بار آی یو آی انجام دادم قبلش و بماند که چقدررررر سختی کشیدم

من هم با آی وی اف باردار شدم الان پسرطلام دو سال و هشت ماهشه کنارم عین ماه خوابیده  خدا قسمت ه ...

انشاالله خدا نگه ش داره برات:-o عزیزم اسم دکترتون چی بود هزینش چقدر شد چندبار انجام دادین

عزیزم منم میکرو دم در اصل .الان تقریبا همه ی مراکز دیگه آی وی اف انجام نمیدن همون میکرو میکنن. من که داروهام آزاد بود دقیقا یادم نیست ولی حدودای دو میلیونو نیم شدن فکر میکنم