2777
2789
عنوان

قیافمون تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2768 بازدید | 162 پست
شوخي كردم. من تپلو سفيد بودم. يه عكس بيشتر از دو سالگيم نداشتم اونم بچم جر و واجرش كرد😥

عزیزم فدای سرش زنده باشی 😍

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی خوشگل بودم...بور و سفید ‌همه میگن خوشگل بودی😎

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

فوقالعاده بور بودم مو مژه و ابرو طلايي رنگ پوستم سفيد يخي😶😶🤨 بزرگ شدم صدو هشتاد درجه تغيير كردم كسي باورش نميشه من اونم 😀😆 و از بچگي خوشگلترم خداروشكر بور نموندم فقط رنگ پوستم 😬

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

من بچه بودم خیلی خوشگل بودم ولی الان معمولیم   

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

چشایه من ک درشت تر شد ( کار خدا)

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁