2777
2789
عنوان

قیافمون تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2768 بازدید | 162 پست
دماغ که عادتشه در حال رشده 

گند زد تو صورتم خدایی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان اینقد خوشگلم هرکی بچگیمو دیده باورش نمیشه من همون دخترم    

من شنیدم بچه اگه زشت باشه بزرگ ک میشه خوشگل میشه و برعکس

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
موهای دخترمنم نازک وکمه جنسش فر ولی گاهی وزمیشه😭نگرانم همینجوری بمونه ازکی جنسش عوض شد؟یادته؟

والا ۳/۴ سالگی پر پشت شد ولی از دبستان فر شد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
منم به حدی تغییر کردم که بعد بلوغم بیشتر فامیل اومدن خواستگاری حالا جالب اینجاست همه فکرمیکردم هیشکی ...

خانواده بابامم به بابام میگفتن دخترت و هیچ کس نمیگیره 😀😀😀😀

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

اول اسفند دود كنيد تا بگم

هرگز زنت را تحقیر نكن چونبار بیماری اش را سالها باید به دوش بکشی. هرگز به زنت بی اعتنایی نکن چون سالها باید بی توجهی اش را تحمل کنی.هرگز به زنت پرخاش نکن چون سالها سکوت مرگبارش را باید طاقت بیاوری.هرگز از محبت به روح او غافل نباش چون سالها باید در بستری سرد بخوابی.هرگز او را مقابل دیگران کوچک مکن چون به بزرگی یاد کردن از تو را فراموش میکند.هرگز نقص هایش را بازگو نکن چون از تو در نهان متنفر خواهد شد.هرگز انتقاد و شکایت او را مسخره نکن چون از تو برای همیشه ناامید میشود.هرگز زنت را اسیر خانه و فرزند نکن چون اینگونه او را بیصدا کشته ای و فقط قانون تو را مجرم نمیداند.خود را با زنت برابر بدان. در همه چیز وگرنه فرقی با یک زندانبان نخواهی داشت.
خب عمل کن اگه انقدر حساسی

فعلا پولشو ندارم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اول اسفند دود كنيد تا بگم

اگه حوصله دود کردن داشتم که واسه خودم دود میکردم 😋

اما شما بگو 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
درمورد من که درست بوده    

تعریف نکنم منم همینطور

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁