2789

عزیزم سریعا اون فرد رو از همه جا بلاک کن تمام شماره هاتو تعویض کن و فرارررر

۱۴ تا رو هم قبول نکرده؟چقدر دارن پیشرفت میکنن دیگه آقایون.هر چی توقع خانوما میاد پایین بدتر میشه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این خیلی بستگی به شرایط هر فرد داره و نمیشه کلی گفت

ما کلا تو خونواده خودمون همون یک سکه رو هم نمیگیریم

ولی چیزی که اینجا دیدم ملک بود مثلا ازشون بخوا یه چیزی به نامت کنن و تمام حق و حقوقتم بگیر

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

اونقد مهم نیست مهریه ولی باید بسنجیش مثلا بگی الا و بلا من ۱۴ تا میخوام اگه دیدی بعد چند بار پافشاری قبول کرد پس ریگی تو کفشش نیست و توام کوتاه بیا مهریه رو کم کن اگه دیدی ن ب هیچ وجه قبول نمیکنه مرد زندگی نیست، در ضمن حق طلاق هم حتما بگیر.

این خیلی بستگی به شرایط هر فرد داره و نمیشه کلی گفتما کلا تو خونواده خودمون همون یک سکه رو هم نمیگیر ...

بنظرم اونی که زیر بار سکه نمیره زیر بار هر چیزیم که بلحاظ قیمت مث سکه باشه نمیره البته بهش نگفتم ولی حدسم اینه

بنظرم اونی که زیر بار سکه نمیره زیر بار هر چیزیم که بلحاظ قیمت مث سکه باشه نمیره البته بهش نگفتم ولی ...

ممکنه

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

احتمال میدادم مرد باشی 😒

فقط بگو حق طلاق با خودمه اگه یه سکه میخوای حق حضانت بچه هم همینطور

گول نخورید

اگه قبول کرد خوبه

این خیلی کارکشتس

یه سکه پول یا گوشیه یا یه موتور

خجالت اوره انقدر کوتاه اومدی