yashmkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 676 عنوان بیاید بگید چه نکات و توصیه هایی بوده که دوست داشتین زودتر یاد میگرفتین یا یادتون میدادن 195 بازدید | 12 پست مثلا من خودم دوست داشتم مامانم یادم میداد نیم تنه نپوشم،ژیلت نکشم. کرمپودر نزنم و یا با آرایش نخوابم..از زبونم چطوری استفاده کنم تا مردم از بودن کنار من احساس خوشبختی کنه و.....حالا شما بگید 1397/03/07 | 22:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
charlotte عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 14310 دوست داشتم بهم میگفتن ازدواج یه رویای نارنجی قشنگ نیست. خیلی سخت تر از چیزیه که فکرشو بشه کرداخه من نارنجی دوست :)) کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
هلیناز1 عضویت: 1393/09/01 تعداد پست: 2334 کاش زودتر میفهمیدم جواب دیگران رو با سکوت دادن چقدر آتیششون میزنهکاش تو جمع خانواده شوهر کمتر حرف میزدمکاش هیچ وقت به هیچ کس اعتماد نمیکردم واسه درد دلکاش خودمو بیشتر دوست داشتم ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
هلیناز1 عضویت: 1393/09/01 تعداد پست: 2334 اینکه کسی یادم میداد لازم نیست جایگاه خودتو در حد بقیه بیاری پایین وبه حساب خاکی باشیهمیشه در هر صورت جایگاه خودمو حفظ میکردماینکه خانواده همسر هیچ گاه ما رو مثل دختر خودشون نمیدونن و فقط اداش رو در میارن ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
گیلاس_آبی1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 9738 کاش بهم یاد میدادن با اعتماد به نفس تر باشم واسه غصه ها مشکلات مسخره الکی غصه نخورم کاش یکی بود چند سال پیش تو یکی از مشکلاتم دستمو میگرفت تا جلوتر نرم تو اون داستان!کاش یکی بود بهم میگفت پوست خیلی خوشگلو نازمو مراقبت کنم از همون نوجوونی و آت اشغال نزنم بهش کاش... 🌸💕
6268 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2919 کاش بهتر از جوونیم استفاده میکردم ۲۹ سالمه حس میکنم بهترین دورانمو با چیزای کوچیک و مسخره و از همه مهم تر تنبلی از دست دادم
مرمری۶۹ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 17948 از اول کلاس ورزشی میرفتماز اول زبان میخوندم لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید .
nazanin_kcc عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 88 عزیزم این نیم تنه بدجوری ذهنم درگیر کرده !!پوشیدنش چ ایرادی داره🤨😉
yashmkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 676 عزیزم این نیم تنه بدجوری ذهنم درگیر کرده !!پوشیدنش چ ایرادی داره🤨😉 تا سن دبیرستان میپوشیدم و باعث شد سینه هام بدفرم و کوچیک باشه
yashmkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 676 حالا چرا نیم تنه نپوشی ؟دلیلشو میگی فک میکردم سوتین پوشیدن زشته و مادرم مسبب این طرز فکر بود.تا سن بالا میپوشیدم که باعث شد سینه هام بدفرم و کوچیک بمونه
nazanin_kcc عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 88 فک میکردم سوتین پوشیدن زشته و مادرم مسبب این طرز فکر بود.تا سن بالا میپوشیدم که باعث شد سینه هام بدف ... اره مامان منم مخالف سوتین بود ومیگفت سوتین زود برنی باعث میشه سینه بزرگنشه اما خداروشکر اینطورنشد. بنظرم سینه فرم وسایزش ژنتیک