2777
2789
عنوان

مشکل با خواهر کوچکتر

1700 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها،من یه خواهر سه سال از خودم کوچیکتر دارم،همه کاریم براش کردم همیشه سعی کردم بهترین چیزارو براش بخرم اما اون همیشه خودشو از من سرتر میدونه همیشه با دوستاش از من بهتر رفتار میکنه همیشه میخواد بهم یاد بده چه کاری خوبه چه کاری بد با اینکه هیچ تجربه ای از زندگی نداره ،حتی پیش دوستاشو دوس پیرش از من بد گفته به همه گفته من بهش حسادت میکنم و از خواست خدا دوستاش و دوس پسرش یا به مادرم یا به خودم گفتن که چیا پشتم میگه ،با این حال بازم باهاش خوبم ،اگر کسی میتونه راهی جلو پام بزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحال دوست پسرش ازش براتون خبر میاره😀😀😀دیگه چیا گفته این مرد زندگی؟😀😀

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

از در دوستی بهش وارد شو 

باهاش رفیق شو کارایی که دوست داره رو انجام بده

هدیه بده بهش 

همیشه این اختلاف بین کوچکتر و بزرگتر بوده

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست

چن سالشه؟؟؟

منم با خواهرم همین مشکلو دارم....ما خودمون ۱۰سال اختلاف داریم....

اصلا نمیخواد قبول کنه کارایی که من میکنم براش مناسب نیس...همش خودشو با من مقایسه میکنه....چیزی بش میگم یه جوری جبهه میگیره میمونم...😭

ضمنا ازدواج کنین همچی تغییر میکنه.خاهرم ۲سال از من بزرگتر بود همیشه باهم دعوا داشتیم مامانم میگف من میرم تو حیاط هروقت دعواهاتون و فحشاتون بهم تموم شد بیاین صدام بزنین ک بیام   ولی از وقتی ازدواج کردیم انقد مهربون شدیم ک همه تعجب میکنن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

خوب از در دوستی باهاش وارد شدم که اینکارارو میکنه جالبه که گاهی اوقاتم که اشتباهی میکنه قیافه حق به جانبارو برام میگیره و وقتیم من باخثهاش حرف میزنم خیلی بد جوابمو میده،کوچکتر که بودیم چندین بار زدمش واسه اشتباهاتش سر همین هی بهم میگه ازت بدم میاد تو منو زدی خواهرای دوستام اینکارو نکردن در صورتی که من همیشه دیدم خواهر برادر بزگتر اینکارو میکنن!از در دوستیم خیلی باهاش کنار اومدم دیگه داره به رفتاری میکنه که ازش بدم بیاد

خی مثلا نباید میزدیش عزیزم.نباید از رفیقش امارشو بگیری  حالا یه پیشنهاد دارم.یه مدت در جواب بد ...

عزیزم رفیقاش خودشون میان امارشو میدن دوس پسرش خودشبه مامانم زنگ زده بود گفته بود که چیا پشت سر من میگفته!و کلی گله از خودش کرده بود.و اینکه من در جواب کارهای بدشم خوبی کردم دیگه فرش زیر پاش نمیتونم بشم که !!