2777
2789
عنوان

سریال خارجی جذاب

592 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من خیلی سریال دیدن رو دوست دارم. سریالایی که دیدم

خاطرات خون آشام 

اصیل ها

مردگان متحرکو چندتای دیگه

اما الان دنبال یه سریال به جذابی واکینگ دد هستم میتونید بهم چندتا سریال خیلی خوب معرفی کنید.

گیم او ترونز رو نگید چون پر از صحنه های مثبت ۱۸ هست به طوری که آدم دیگه حالش بد میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سریال خوب که من جدیدا دیدم سریال وست ورلده که ترکیب چندتا ژانره، علمی تخیلی و وسترن و.... خیلی سریال خوبیه.

یک سریال هم که من همیشه به همه توصیه می کنم سریال وایر هستش که مال چند سال قبله، کاملا اجتماعیه و کاراکترهای خیلی چند بعدی و خوبی داره، در مورد اتفاقاتیه تو شهر بالتیمور آمریکا میافته.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
کجاییه؟ موضوعش چیه؟

انگلیسیه. فصل اولش هشت قسمتی هست. درباره یه مردی به اسم دلینی، که بعد از چند سال از آفریقا برمیگرده و میخواد انتقام پدرش رو بگیره و ماجراهایی که این وسط باهاشون روبرو میشه.. امتیاز Imdb سریال 8.5 از 10 هست.

فصل دومش ظاهرا قراره 2018 پخش بشه.

زنـــم! حکایتِ تَلـــخی پُـر از پَـریشـانی...!

یکیشو پیدا کردم

نام مجموعه: سریال آمریکایی ۱۱٫۲۲٫۶۳ (۲۲ نوامبر۶۳)|

سال و کشور تولید کننده: ۲۰۱۶، آمریکا

تعداد قسمتها:۸ قسمت|

تعداد دیسک:۲ دی وی دی|

زبان: دوبله فارسی حرفه ای|

زمان هر قسمت: به طور میانگین ۵۵ دقیقه|

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است