2789

خانوما واقعا این موضوع داره تبدیل به مشکل میشه توی زندگیم هنوز یه سال نیست ازدواج کردم فهمیدم شوهرم از اون پسرا بود که همیشع ور دست مادرش بود و کاراش انجام میداد خریداش میکرد با اینکه مادر و خانوادش هر بی حرمتی هر تحقیری در حق ما کردن این عوض نمیشه چیکار کنم آیا یه نوع بیماریه؟اخه نمیتونم بی تفاوت باشم هم دلم برا شوهرم میسوزه هم گاهی حس میکنم دارم ازش متنفر میشم

اون بنده خدا احتمالا بچه آخر خانواده است که از بچگی با قربون صدقه نوکری خانواده رو کرده دربعضی موارد در مورد بچه های آخر هم صدق میکنه بنابراین شما میشی اولویت آخر. اگر خواستی بیشتر بنویسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله بیماری خریت و درمان نداره مگه با مشقت زیاد و همکاری خود بیمار بهبود پیدا میکنه و خیلی هم با عامل بیماری که مادر هست بستگی داره

مشکل شما وقتی درست میشه که خودت شروع کنی بگی اولویت شوهرتباید خودتون باشید نه مادرش وکم کم بفهموتیش خودش هم مقاومت نکنه و صد البته مادرش این وسط کرم نریزه

کا با نهایت تاسف این جور موارد به سختی حل میسن کاش نامزدی فهمیده بودی از اون موقع ریز ریز شروع میکردی الانم دیر نیست تلاشتو بکن

اون بنده خدا احتمالا بچه آخر خانواده است که از بچگی با قربون صدقه نوکری خانواده رو کرده دربعضی موارد ...

بله درسته پسر اخر خانوادس هیچ خوبی برا ما ندارن فقط سو استفاده و نوکری تو دوران نامزدی فهمیدم ولی چون خیلی بش علاقه داشتم فک کردم ازدواج کنیم درست میشه

بله درسته پسر اخر خانوادس هیچ خوبی برا ما ندارن فقط سو استفاده و نوکری تو دوران نامزدی فهمیدم ولی چو ...

عزیز آدمها رو ما نمیتونیم تغییر بدیم خدا نکنه خانوادش سواستفاده کن نباشن همین که این دیدگاه و داری چند پله از دیگران جلویی من بیام خونه ما بقی تاپیک هاتو میخونم ادعایی ندارم ولی اگر به نظرم چیزی برسه که بت. نه کمکت بکنه برات مینویسم. چون خودت آگاه هستی. اگر قراره زندگی کنی خودتو تحمیل کن بهش هنسر من یه تخصصی داشت میدونست مثلا تو برخورد با نشتریمون صدا شو کجا ببره بالا کجا بیاره پایین وقابل ستایش بود پیشنهادم همینه آگاه سازی کنی نادیده گرفتن شما توسط خان. اده اش توهین به خود شما است حرف زیاد دارم باهات