2777
2789
عنوان

خانم يا اقاي ثمين من از تو ممنونم و هم متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 92 پست
ثمین همون ساریتا و همون کایمهرشونه کلی دروغ سرهم کرده و همه رو اسگول کردندی😅 ماهم صبح فهمیدیدم اع ...

واقعا کایمهرم بود؟

شوخی میکنی

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ..من باشم برمیگردم میخونم 😆

ینی دیگه واقعا داره حال بهم زن میشه این سایت...یچی رو ک‌ میگیرن مگه دیگه ول میکنن..تا ی ماه هی باید تاپیک ثمین ببینیم😩😩

تا خدا هست زندگی هست...

بابا اون یک زن بود که شکست خورده بود و فقط میخواست عقایدشو اون کمبود هارو به  بقیه نشون بده و یک جور فرهنگ سازی کنه مثلا بی حجابی بی حیایی..زنهارو نسبت به مردا تحریک میکرد کلا فکر میکرد اینجوری انتقامشو از زندگی میگیره ولی اگر یه شوهر خوب میکرد اینجوری حرف نمیزد 

خدایا شکرت 
ثمین همون ساریتا و همون کایمهرشونه کلی دروغ سرهم کرده و همه رو اسگول کردندی😅 ماهم صبح فهمیدیدم اع ...

من انقدر بد شانسم دیشب تو تایپیکه بودم دیدم خبری نیست خوابیدم😐😂الان اومدم تف کردم تو این شانس😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
چه دروغایی گفته؟؟؟

با هرکدوم از کاربریهاش یه شخصیت و شرایط زندگی خاصی رو ترسیم کرده بود و خیلی اظهار فضل میکرد و خودشو خیلی کلفت میدونست

ناگفته نماند خیلی گستاخ و بی ادب و سرشار از اعتماد بنفس کاذب بود😖😖😖😖😖

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر