2821
2789

من یه مدت سرم قرمز اوردینری مامانم داشت زوم پوست یک درجه روشن میکرد

واینکه برای مو ها روغن نارگیل موهام پر کرد خودم تو خونه گرفتم

کفش با جوش شیرین و لیمو تمیز میکنم

مو هام با بابونه آب رسانی میکنم

برای صورت ماسک برنج خوبه

برای جوش صورت هم از چربی اینا باشه شب که می خوابی ماسک چای سبز بزنین خوبه

برای خوش بو شدن بدن چی بزنم یا روشن شدن بدن قهوه یه باز زدم سیاه شدم رنگش نمیرفت😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم روغن نارگیل باعث شد موی جدید دربیاری؟؟سرم قرمز باعث میشه لکای قهوه ای صورت از بین برن؟ واسه ما ...

نه ببین من پوستم کدر شده بود دیدی انگار یک درجه تیره میشه زرد طور میشه زدم یکی دو درجه روشن کرد ولی فیکش هم زیاده

روغن نارگیل هم اره من از سالی که کرونا اومد زدم چون خیلی ریزش ند داشتم بعد اینو زدم درست شد فقط قرص زینک هم بخور

رغن نارگیل هم نارگیل بگیر اون پوست سفید هست یهرلایه نازک قهوای هست نرمه میخوریم اونو بزار یک برش کوچیک بسوزه روغنش در میاد بزن به مو هات اگه مو هات چرب نیست کف سر بزن صبح بزن مساژ بده سعی کن یه پلاستیکی چیزی روش بکشی گرم شه بعد عصر برو بشور اونو ولی خیلی دو سه بار شامپو بزن چربی تو سرت نمونه

من برای بدن قهوه با روغن نارگیل و شکر قاطی کردم عالی شدبرای صورت ماسک اماده میگیرم روتین پوستیمم که ...

چه ماسک هایی میخری من تا الان هرچی خریدم توواینستا تبلغ کردن تایثر نداره روم

قهوه هم زیادم از این فوریا تیره تر شدم خود قهوه زدی یا تفاله اون

برای خوشبو بودن بدن هر روز دوش بگیر و بعد از حمام بادی اسپلش بزن

آره این کار میکنم اسپری بادی اسپلش حمام

ولی یه چیز گیاهی هست میگن بوی بدن میگره بوی خوب میده متاسفانه سیوش نکردم

چه ماسک هایی میخری من تا الان هرچی خریدم توواینستا تبلغ کردن تایثر نداره روم قهوه هم زیادم از این فو ...

من از این ماسک های چینی اینا که مغازه ها دارن نمیگیرم قبلا گرفتم معمولی بود ماسک های ورقه ای برند ایرانی که داروخانه ها دارن مثل برند دیپ سنس یا وارمی یکی دوتا دیگم مارکشو یادم نیست ۲ تا مدل ماسک هم جدید گرفتم ورقه ای نیست حالت کاسه ای بوی کیک وانیل میده جعبه ابی داره اینم از مارک وارمی یکی ریگشم تیوپی اواکادوو اینم وارمی توی دیجی کالا سرچ کن برات میاره نظراتشون بخون بعد حضوری از هرجا خواستی بگیر مدلاشو اینام خیلی خوب بود واسم راضی بودم

من تفاله قهوه اسپرسو نگه میدارم بعد اینکه میخورم با روغن نارگیل شکر قاطی کردم عالی شد البته اینم اول خالم انجام داد به منم گفت انجام دادم خوب بود خیلی پوست نرم کرد روغن زیاد نزن خیلی کم بزن پودر قهوتم زیاد خشک نباشه با قهوه فوری فکر نکنم بشه

من برای بدن قهوه با روغن نارگیل و شکر قاطی کردم عالی شدبرای صورت ماسک اماده میگیرم روتین پوستیمم که ...

برای ارنج ک یکم سیاه شده باشه چه کنیم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خوشبو شدن میگم بهت

نگاه من همیشه تو همیشه از شامپو بدن استفاده میکنم مارک هایی که راضی بودم شون و داو بودش

بعد از اسکراب یا نمک بدن سادور یا کیک توت فرنگی بیوکوا استفاده میکنم

و جای زنونه هم با ژل شستشو بانوان بشور

و خوب شستشو بده

و برای لباس هم من همیشه وقتی تو کمدمه اسپری خوشبو کننده لباس اسپری میکنم و از تو ماشین لباسشویی هم دانه های خوشبو کننده میزنم

برای بدن من از لوسیون بدن وازلین مدل کاکاعو استفاده میکنم

چون ماندگاری خوبی داره و کره بدن نوتلا که هم رایحه لوسیونمه و جایی که عرق میکنم از پودر بچه استفاده میکنم و مام تنوع میدم ولی اسپری همیشه داو و بادی اسپلش یارا شاین دار میزنم به اضافه عطر مو

برای روشن شدن بدن از اسکراب و نمک بدن استفاده کن که پوست مرده رو از بین میبره و سرم آ اچ آ میزنم که طی سه روز میگه نتیجه میگیری ولی از نظر من باید بیشتر استفاده کنی

و تونر اوردینری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز