2777
2789
عنوان

مامانا بیاین بگم چطوری وزن بچم رو از 6 ماه به بعد بالا بردم

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 82 پست
خانومای عزیز چرا دوس دارین بچتون چاق بشه؟؟؟ واقعا واسم سواله

فقط مهمه که نمودارش صعودی باشه افت که میکنه اعصابم بهم میریزه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی من علاوه بر دخترم یه پسر بد غذا هم دارم ۵ سالشع 😥😥

خدا صبرت بده😥😥😥

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دوست نداریم چاق باشه عزیزم- دوست داریم نرمال باشه طبق نمودار خودش- میترسیم که خدای نکرده کمبود کلسیم ...

اگه پایینتر از منحنیه رشدشه ک باید ببرینش پیش متخصص ،بعد از انجام ازمایش مشخص میشه چیا کمبود داره

شاید هیچ کمبودی نداشته باشه

شربت اشتها زیر نظر دکتر بهش بده 

راستی پسر من مولتی و اهن هم نمیخوره اگه بدم هر چی که اون روز دادمش رو بالا میاره

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
الان نرمال شده  چون قبلا فقط تو خواب شیر میخورد  الان بهتر شده  دکترش میگه چاق نیس ...

کافی نیست؟

چاق بشه که چی؟

کره به خورد بچه بدیم که چی؟

بد زمانیه،به هیچ چیزی اعتماد نیست،مواد غذایی صنعتی ک واویلا

ولی بزار بچه نرمال بمونه،حیفه

دختر من کم میخوره زیاد ورجه وورجه میکنه هر وقت وزنش میکنم 100 گرم کم شده کل عمرم با متر و ترازو برا ...

منم هیچوقت فکر نمیکردم دغدغه ام بشه وزن و قد بچم  

منم هیچوقت فکر نمیکردم دغدغه ام بشه وزن و قد بچم    

خوب اینطوری فکر کنم بهتره چون دیگه رمقی برای فکر کردن به چیزای بیخود دیگه برامون نمیمونه😁

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
[QUOTE=60270101]خدا صبرت بده😥😥😥[/QUOTE اره واقعا

من ماهی که طاها دندون در میاره و اصلا هیچی نیمخوره اصلا اعصاب ندارم😂😂😂

یکسره ام ازینور به اونور میره

دو دقه بشین بابا حداقل وزن کم نکنی😫😫😫

ببخشید عزیزم ولی هر جور شده بهش اهن بده  طعم دارش کن  با اب رقیق کن

اگه اهن و مولتی خوش طعم سراغ دارین بگین به من