2777
2789

پسر من الان تو 8 ماهه و شیر خشک  فقط  میخوره اونم فقط تو خواب یعنی هر سه ساعت میخوابوندمش و شیرش میدادم همه شیر خشکا روهم برای افزایش وزنش امتحان کردم از سوپرامیل و بیومیل پلاس بگیر تا .... ولی هیچ تاثیری نداشتن چون بچم کم شیر میخورد اونم فقط تو خواب 

تا اینکه از 6 ماهگیش که غذا خور شد شیر نان گرفتم که اینجا همه ازش بد گفتن و منم از ترس نمیگرفتم براش ولی خدا رو شکر دیدم هم خوب میخوره و هم بهش ساخته و وزنشم بالا رفته البته اینم بگم که با غذا هم وزنش بالا رفته 

تو غذاش سخت نگرفتم تا اذیت نشم 

هفته اول فقط فرنی دادم ( ارد برنج + لعاب برنج + نبات + کره محلی)

هفته دوم سوپ دادم ( سیب زمینی + برنج نیم دانه + اب قلم + کره محلی) برنج و سیب زمینی رو با اب زیاد میذارم تا خوب حلیم بده و در اخر عصاره قلمی که خودم گرفتم رو بهش اضافه میکنم و کره

الانم به فرنیش کمی پوره سیب زمینی اضافه میکنم

فعلن همینا رو میدم و چیز دیگه نمیدم و خدا رو شکر وزنشم خوب رفته بالا

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم اب قلم رو چطوری میگیری؟ قلم گاو یا گوسفند؟

من قلم گوسعند میدم 

استخون های گوسفند رو جدا میکنم میزارم تو زودپز چن ساعت بپزه بعد عصارش که مثل ژله میشه جدا میکنم و فریز میکنم 

در ماه چقد وزنش رفته بالا  وزن تولد ۸ ماهگیش رو میگی

پایان 6 ماهگی وزنش 8 کیلو بود 

پایان هفت ماهگی شد 9 کیلو

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
من قلم گوسعند میدم  استخون های گوسفند رو جدا میکنم میزارم تو زودپز چن ساعت بپزه بعد عصارش که م ...

آها مرسی عزیزم 

اونوقت که میخوای استفاده کنی میشه راحت ازش برداری ؟

منظورم اینه که یخ نمیزنه و نشه ازش جدا کنی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عصاره پای مرغ هم بده واسه استخون بندیش  حریره بادوم هم خوبه

حریره اصلا ندادم 

عصاره پای مرغ یکبار دادم و بعد اون قلم دادم