2777
2789

سلام 

لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه خیلی ناراحتشم 

امروز داشت بازی میکرد که بدجور زمین خورد و متاسفانه از 3 تا دندون جلوش خونریزی داشت سریع بردم دندونپزشک اطفال که بعد از معاینه دارو نوشت و گفت که بعد از دو هفته بیاین بعد با اصرار من براش عوس نوشت که همونموقع انجام دادیم و معلوم شد دنونش تو لثه شکسته ولی ریشه اسیبی ندیده بازم گفت بعد از 3 روز بیا برای کشیدن 

خیلی ناراحتم پسرم همش 4 سال و 6 ماهش 

حالا چکار کنم اخه چرا اینطور شد براش 😞😞😞😞😞😞😞

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

ی دندونپزشک دیگه هم بردم ولی گفت باید به دندونپزشک اطفال ببری ولی در کل نظرش این بود که ریشه سالمه ولی دنون شکسته از داخل لثه

خوب دندون شیری هست و دو روز دیگه دندون اصلیش در میاد.

از الان بترسونش که باید مواظب دندونای اصیلت باشی.

من خودم از بچگی رو دندونام حساس بودم هم مواظب بودم ضربه نخوره هم خیلی به بهداشتش اهمیت میدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش مامانی دو سال دیگه دوباره رشد میکنه 

ممنونم ولی کاش اینطور نمیشد اخه هنوز خیلی کوچیکه خیلی مواظب بهداشتش هستم خودش مسواک میزنه ولی امروز این اتفاق در نبود من افتاده و من خیلی عذاب وجدان دارم که چرا مراقبش نبودم

ممنونم ولی کاش اینطور نمیشد اخه هنوز خیلی کوچیکه خیلی مواظب بهداشتش هستم خودش مسواک میزنه ولی امروز ...

نه اصلا عذاب وجدان نگیر خداروشکر که اتفاق بد تری نیوفتاد براش اسپند دود کن و صدقه کنار بذار بازم شکر خدا چیزیش نشده دندون هم در میاره 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
نه اصلا عذاب وجدان نگیر خداروشکر که اتفاق بد تری نیوفتاد براش اسپند دود کن و صدقه کنار بذار بازم شکر ...

ممنونم عزیزم

سلام.پسر منم دیشب خورده زمین و دندون جلوییش لق شده,لبش هم ورم کرده وحشتناک,بردم دکتر گفت باید بکشم,هنوز۲سال و نیمشه,میترسم بکشم دیگه درنیاد,شما دندون پسرتون چی شد؟؟؟؟