2777
2789
عنوان

خوش تيپ وبدتيپ !

1014 بازدید | 41 پست

خوش تيپ ترين وبدترين ادمايي كه زندگيتون ديدين بگين

حالا چه دوست واشنا باشه چه يه هنرمند و..

من كايلي جنر دوس دارم 

يخورده هم خواهرشوهرم 😂😂😂😂

بدتيپم خودم 😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش تیپ عروس دیوید بکهام خیلی دوسش دارم لعنتیرو اسمش یادم نیس

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

خوشتیپ خواهرِ زنداداشم 

بدتیپ یه اقایی از اقوام .. با اینکه وضعش خیلی خوبه لباساش همیشه فقیرانه و شلخته 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
عروس نداره ك :/

چرا داره دیگ نامزد پسرش😢

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
دختر بازیگررو میگی

اره