2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قلب سیاه هستتو قهوه اشکال سیاه با سفید فرق داره

میشه برا منم ببینی؟

دو تا عکس گذاشتم

اون موقع که نیت کرده بودم با عشقم رل بودیم

الان کات کردیم

نیتمم ازدواج با عشقم و در کل ازدواج خودم بود

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

شک و دودلی زیاد روی کارهایی که دارید انجام میدید فکرهایی توی سرتون هست که حس میکنید توهم هستن و واقعی نیستن و نمیتونن واقعی بشن و این به خاطر حرف های اطرافیان پیش اومده براتون.کاری رو انجام دادید که اشتباه از اب در اومده و باعث شده هم خودتون خودتون رو سرزنش کنید هم اطرافیان باعث یه ضرر مالی بزرگ شده که پولی که از دستتون رفته ولی دوباره برمیگرده این در حالی هست که امیدی بهش ندارید.سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتید که هنوز تاثیرات روحی و روانی و فکریش توی وجودتون هست.بی انگیزه و بی شورشوق شدید این در حالی هست که قبلا اینجور نبوده دلیلش هم این هست که کارها و هدف هاتون رو با بقیه درمیون گذاشتید و اشتیاق رو توی وجودتون کور کردن.یه سفر قصد دارید برید امکانش پیش اومده ولی دودلی نمیزاره که انجامش بدید فکرهای مختلف و منفی توی سرتون میچرخه ولی این سفر میتونه براتون یه راه نجات از شرایطی که دارید بشه.توی گذشته گیر کردید سعی کردید خارج بشید ولی کاملا موفقیت امیز نبوده.یه نفر که قبلا به شما علاقه داشته دوباره توی زندگیتون ظاهر شده.اینده روشنی پیش روتون هست اگر از ترس ها و نگرانی ها و اما اگرهایی که الان توی ذهنتون هست خارج بشید.به شدت نشخوار ذهنی دارید ولی برطرف میشه راهش رو پیدا میکنید.پیشرفت کاری و شغلی هست براتون حتی اگه الان نه توی فکر کار باشید یا شغلی داشته باشید وارد کاری میشید که زندگیتون رو عوض میکنه تغییر شخصیت براتون هست تبدیل به یه ادم متفاوت میشید که خودش خودش رو نجات داده و در حال حرکت به سمتش هستید

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید در خواست بدید انجام میدم

اااا نام کاربریش چیه؟؟

میرم بگردم مال اوایل رمضان بود

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

اونی ک رفته ب نظرم ی روز برمیگرده ...وقتی ببینه واقعی تر از عشق شما رو هیچ وقت پیدا نمیکرده

ممنونم 🙏 خدا از دهنت بشنوه

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

اااا نام کاربریش چیه؟؟

انگار تمام پیاماش پاک کرده بحثمونم طولانی بود نمیدونم دارم یکی یکی بررسی میکنم

اااا نام کاربریش چیه؟؟

ایشون هستن 👇خیلی آدم خوب و صبور

@شیداخانومم