2777
2789
عنوان

اگه نی نی سایت برا مردا بود

941 بازدید | 113 پست

تونی نی سایت خودمون تاپیکا اکثرا اینطورین   شوهر پیله ش  وهر شکاک حالم از شوهرم بهم میخوره جاری ورپریده خواهر شوهر خیر ندیده به نظرتون چه تاپیکی میزدن مثلا صدو یک راه برای پیچوندن زنانمان    چی کار کنم زنم به حرف مامانم گوش کنه

بر جمال محمد صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی ما میگیم برعکسشو میگن

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

عشقبازای ماشین بیان تو

پیش بینی بازی های جام جهانی 

چند تا از آرژانتین میخوریم

آخرین ورژن کال آف دیوتی

دو سه تا مجرد بیکارم که میان اینجا تاپیک ماهارو میخونن در مورد دوست دختراشون و ازدواج تاپیک میزنن

زنم همش سرش تو گوشی به خونه زندگی نمیرسه!ولی مردا معمولا از مسائل خصوصی حرف نمیزنن حرف شغل فوتبال دلار و ماشین میزنن صددرصد

حال خراب است ماه رمضان است من به غذا لب نزنم چون که حرام است وای چه ماهی یا رب چه هوایی هیییس!ساسی مانکن روزه گرفته اعصابش خورده😉

تاپیک مشابه قدیمی ام هس چک کنید خنده دارن😂😂

این کامنت جدیدام جای خود😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰