2777
2789
همسرم  تازه بعد از سالها کارتمو ازش گرفتم  بخدا بعد از سالها اینقد هیچی نداشتم که فقط دا ...

کار کردن زنا فقط مردا رو بدعادت میکنه اسمش استقلال مالی نیست بیشتر شبیه خفت زن میمونه که بره پول بیاره و مرد استفاده کنه

کار کردن زنا فقط مردا رو بدعادت میکنه اسمش استقلال مالی نیست بیشتر شبیه خفت زن میمونه که بره پول بیا ...

آره بخدا 

بابام نمیذاشت میگفت یعنی چی زن و مرد باید درآمدشون رو هم باشه 

بعدش شوهرم خونه و ماشین و زمین خرید هنش به نام خودش 

منم کارتمو گرفتم حالا بعد از سالهابدون هیچ پس اندازی ولی خدا رو شکر دیر نشده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا  بابام نمیذاشت میگفت یعنی چی زن و مرد باید درآمدشون رو هم باشه  بعدش شوهرم خونه ...

آره عزیزم هیچ وقت برای شروع دیر نیست سعی کن از این به بعد پولتو پس انداز کنی و خواسته هاتو به شوهرت بگی و بهش بگو پول من مال پس اندازه نه هیچ چیز دیگه اولش سخت قبول میکنه اما کم کم این عادت از سرش در میشه. هروقتم احساس کردی کار کردن داره به زندگیت لطمه میزنه بزارش کنار باور کن هیچ اتفاقی نمیفته چون پول اونقدری ارزش نداره که خودتو به خاطرش اذیت کنی .