2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار کردن برای من جنبه مهم تری داره... اعتماد بنفس و عزت نفس رو تقویت میکنه .. جنبه مالیش اولویت نی ...

آره منم وقتی کار میکردم خیلی حس خوبی داشتم با وجود حقوق کمش

درسته حرفتون. ولی ینی شما بدتون میاد خودتون شغل و منبع درآمد مستقل داشته باشین

نه عزیزم

خیلی هم خوبه

ولی گفتم که یه وقت آقای شوهر رو تنبل و پرتوقع نکنین

چه پول داشته باشی چه نه اون باید خرجت رو بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مرد نیاز داره که زن ازش پول بخواد اینجوری احساس غرور و اقتدار میکنه و میتونه توی زمینه های دیگه هم وظایفشو خوب انجام بده اما کار کردن زنا یه خورده تو این روند اختلال ایجاد میکنه بیخود نیست که خدا نفقه و تامین مالی رو به عهده مرد گذاشته چون با روحیات مرد سازگارتره. از اون طرف روحیه و جسم زن هم خیلی برای بیرون از خونه ساخته نشده و خیلی وقتا کار کردن زنا به خودشون و بچه هاشون لطمه میزنه. کلا استقلال مالی واسه زن مزیت نیست زن همه ارزشش اینه که تو خونه خودش به علایقش برسه و پول رو از شوهرش طلب کنه.

چ رسم بدی کی گفته.ول کنین این خرافاتو.

وای تو روخدا ‌ظایف مردارو هم نیااارید جز خرافات 😒😒ب انداره کافی پر رو هستن

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
خووبه که  من از خدامه معلم استخدامی بودم

کجاش خوبه با ۱۷۰۰ دریافتی چیکار کنم 

میخوام ماشین بخرم ولی قسطش زیاده زورم نمیرسه اعصابم خرد شده 

بخدا دو تیکه لباس میخری میای خونه میبینی صد و خورده ای پولت رفته 

بقیه چیکار میکنن با یه حقوق همیشه لباساشون و ظاهرشون خوبه نمیدونم 

کجاش خوبه با ۱۷۰۰ دریافتی چیکار کنم  میخوام ماشین بخرم ولی قسطش زیاده زورم نمیرسه اعصابم خرد ش ...

لباس و که همسرت باید بخره 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
همسرم  تازه بعد از سالها کارتمو ازش گرفتم  بخدا بعد از سالها اینقد هیچی نداشتم که فقط دا ...

هی ..چی ب سره مردا اومده 😑😑

کجاش خوبه با ۱۷۰۰ دریافتی چیکار کنم  میخوام ماشین بخرم ولی قسطش زیاده زورم نمیرسه اعصابم خرد ش ...

عزیزم پول هرقدر وارد زندگی بشه همونقدرم روش برنامه ریزی میشه و خرج میشه اتفاقا اکثرا اینایی که یک موتوره هستن بهتر پس انداز و خرج میکنن چون یک حقوقه با دوتا فکر اما وقتی زن و شوهر هردو کار کردن هی چشمشون به پول هم میخوره و بی برنامه میشه مخارجشون