2777
2789
اگر کسی استفاده کرده لطفا بگه چطوری
من زدم.دندون پسرم یه کم سیاه شده بود.زدم خیلی خوب شد
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
یه کم جوش شیرین ریختم تو ظرف 2 قطره آب بهش اضافه کردم .بعد زدم به گاز استریل اروم کشیدم رو دندوناش
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم اون موقع 1 سالش بود .اما تف کردن بلد بود .تف میکرد.قبلش هم خودم سریع با دستمال کاغذی خیس کامل پاک میکردم از رو دندوناش نه حالت خمیری پیدا نمیکرد اخه مقدارش خیلی کمه فقط تا حدی که خیس بشه رو گاز بچسبه
سلام میشه بگی دقیقا چطوری استفاده کردی؟همون موقع که کشیدی سفید شد؟دندونای دخترمنم سیاه شده ناراحتم&n ...

دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم با یه کم آب مخلوط کرده بودم و با دستمال کشیدم به دندوناش و بعدشم با دستمال آب خالی رو دندوناش کشیدم که اثرش نمونه