2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم..ولی من خیلی میترسم

خواهش می کنم گلم توکل کن به خدا به دلت بد راه نده ان‌شاءالله به خوبی و خوشی زایمان میکنی و نی نی نازتو بغل میگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاالله به سلامتی زایمان کنی . هزینه سزارین چقدره اونجا؟ 

مرسی عزیزم ..با دفترچه تامین اجتماعی ۲۵۰۰ تا سه فکر کنم ..من با دفترچه ارتش اومدم ۱۸۰۰ تا ۲ گفت ..

سلام استارتر جان شما زایمان کردی به سلامتی؟ 

همین بیمارستان بابک رفتی؟ دکترت کی بود؟ بیمارستان و رسیدگی چطور بود؟  ساک بیمارستان چیادادن؟ هزیزنه چقد شد

لطفا راهنمایی کن منم قصد دارم برم بابک

سلام استارتر جان شما زایمان کردی به سلامتی؟  همین بیمارستان بابک رفتی؟ دکترت کی بود؟ بیمارستان ...

عزیزم شما زایمان کردی اگر اطلاعاتی درباره بیمارستان بابک وهزینه سزارین اختیاری دارین لطف کنین بگین 

عزیزم شما زایمان کردی اگر اطلاعاتی درباره بیمارستان بابک وهزینه سزارین اختیاری دارین لطف کنین بگین&n ...

سلام بله من 13 فروردین زایمان کردم هزینه حدود پنج تومن شد ساک بیمارستان 300تومن شد

بیمارستانش هم چون کوچیکه و نسبتا خلوتهتو این شرایط کرونا خوبه 

سلام بله من 13 فروردین زایمان کردم هزینه حدود پنج تومن شد ساک بیمارستان 300تومن شد بیمارستانش هم چو ...

کلا با سک پنج تومن شد وراضی بودی از عملت واینکه دکتر کی بود وبرای سزارین اختیاری قبلش رفتی مطب دکتر یا تو بیمارستان ویزیت شدی وبهش گفتی میخای سزارین شی واز چند وقت قبل از زایمان پرونده تشکیل دادی اونجا

کلا با سک پنج تومن شد وراضی بودی از عملت واینکه دکتر کی بود وبرای سزارین اختیاری قبلش رفتی مطب دکتر ...

ن بدون ساک البته برا هرکی فرق داره من از بچه ام آزمایش گرفتن خودم هم آمپول رگام تزریق کردن شاید بره شما پایین تر بشه

من دکترم سیما مظفرجلالی بود تو بارداری مطبش میرفتم قرار بود 17 فروردین برم مطب که بهم وقت بده برا زایمان و با بیمارستان هماهنگ کنه ولی نی نی عجله کرد و 12 درد شروع شد و وقتی درد زایمانم شروع شد باهاش تماس گرفتم اورژانسی رفتم بابک و همون لحظه تشکیل پرونده دادم فک کن دوازده و نیم شب رسیدم یک و نیم بچم بدنیا اومد.