سلام
من ۱۷ سالمه
من خیلی وقته گردن درد خیلی خفیف دارم و خب وقتی فشار میاد یکم درد دارم ، البته کمر درد ام میگیرم
گاهی مثلا دست درد داشتم ، از کتف تا انگشت
گردندرد همراه با سرگیجه بود
سرمو خم میکنم یکم درد دارم، گاهی ته انگشت های پام گزگز داشت
چند ماهی شده
الان هم میشه گفت دو هفته ای میشه، که بیشتر درد میگیره یکم فشار میاد
گزگز هم بیشتر شده، دو سه روزه دست راست و چپم هر دو درد داره از شونه تا انگشت، سرگیجه میگیرم گاهی، امروز هم دستام درد داره نمیتونم توصیف کنم چجوری، شدید نیستش البته... پاهام هم یکوچولو اینطوری هست
انگشت های پام گزگز داره، حس ضعف و بیحالی دارم یکم
چن روزه معدم ریفلاکس داره، گاهی هم خودش درد میگیره همین هفته اخیر، معمولا هرچی میخورم سوزش خفیف دارم بعدش... یه چند وقت میشه که تک سرفه دارم، مثلا دو سه روز یبار، قفسه سینم سنگین میشه یه درد خفیف داره، موقع سرفه یکم درد میگیره و خلط دارم
صبح ها هم تهوع شدید دارم گاهی ، در حالی که اینجوری نبودم، خیلی خفیف بودش.... درد خیلی خفیف تیرکشنده بخش پایین پشت کمر که نزدیک کلیه هست گاهی دارم، بیشتر مثل سوزنسوزن شدن خفیف
کمرم هم درد موضعی داره گاهی
ببخشید خیلی طولانی نوشتم، میخواستم ببینم کسی شرایط مشابه داشته؟دکتر فعلا نمیتونم برم ، خواستم اول اینجا بپرسم
MRI نیازه و من ارتودنسی دارم، باید صبر کنم بعدش؟
و اینکه من رو بالش طبی میخوابیدم بهتر بود، اینا که روش میخوابی نرم تره - یکی دوهفته.
.... اینم حتما بگمممم که یکماه اخیر چون خونه خودمون نیستیم مجبور شدم از بالش خیلی سفت استفاده کنم و اذیت میکنه گردنمو و خب روی زمین میخوابم این یکماه